Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Chladno a místy sněhové přeháňky, v noci Moravě a ve Slezsku trvalé sněžení

Diskuse o počasí Název služby Počasí u vás

# 10.12.2019, 12:38

Uvažujeme o upravení názvu služby Počasí u vás. Pro některé nově příchozí uživatele je současný název špatně pochopitelný. Jaký název této služby by se vám líbil? Můžete hlasovat v anketě nebo napsat vaše návrhy do příspěvků. Děkujeme :)

Jaký název by měla mít služba, kde lidé sdílí počasí s ostatními?
Počasí u vás
8 (89 %)
Pozorovatelé počasí
0 (0 %)
Reportéři počasí
0 (0 %)
Počasí od lidí
0 (0 %)
Síť pozorovatelů počasí
1 (11 %)
Sdílej počasí
0 (0 %)
Celkem hlasů: 9
645
# 10.12.2019, 15:29

V tom názvu problém není :),spíše vadí že spodní část příspěvku od uživatelů (datum,čas ,jméno..) zabírá třetinu toho celého příspěvku,a tím pádem se na displej vejde jen pár uživatelů :(,dřív se jich na stránku vešlo mnohem víc..a bylo to přehlednější.

# 10.12.2019, 16:17

Karel83
To mi ani nepřišlo, ale alespoň jsme tedy odkazy Smazat a Editovat u vlastních příspěvků začali zobrazovat na jednom řádku. Tím se ta spodní část vlastních příspěvků významně zmenší.

Ondráš*
Jasné, chápu a děkuji za názor.

ota
2433
# 10.12.2019, 17:06

In-počasí
Za mě je současný název ideální, ale pravda je, že jsem na něj možná jen zvyklý. Já osobně bych to ale neměnil.

# 10.12.2019, 17:30

ota
Děkuji.

Abych více rozvedl ten důvod - jde především o úvodní stránku, kde byl pod mapou box s názvem Počasí u vás a v podstatě nově příchozí návštěvník ho vůbec nechápal (čekal tam jeho město a ne nějaká cizí). Teď jsme to tedy vyřešili tím, že jsme ho pojmenovali Hlásíte nám počasí a vede na službu Počasí u vás, což tedy asi měnit už nijak nebudeme.

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.