Dobrý den, těď jsem si zrovna všimnul, že jste přidali 2 symboly do počasí u vás vysoká oblačnost a slabý déšť, mohli byste ještě prosím pozměnit ikonku trvalého sněžení, je úplně stejná jako občasné sněžení
Ta ikona vysoké oblačnosti je super ,bylo to proti srsti tam dávat oblačno nebo zataženo když bylo slunečno,byť s tím slabým zatažením.. Též když jen pokapává je vhodnější ta nová ikona
Názvy současných ikon ještě doladíme. Nové ikony se využívají nejen v Počasí u vás, ale hlavně v předpovědích, kde zataženo, když byla na obloze jen vysoká oblačnost, bylo velmi zkreslující. Slabý déšť je také dobrý pro rozlišení dnů, kdy bude jen lehce poprchávat.
Občasné sněžení a sněžení nevím příliš, jak odlišit. Možná by bylo lepší to občasné sněžení zrušit. Při aktuálním stavu je stejně zbytečné a hodí se spíše jen do celodenních stavů.
In-počasí Dobře, tak to občasné sněžení zrušte, nevím na co tam jsou 2 stejné symboly já jsem myslel nějak upravit tu ikonku sněžení, aby tam nebyly 2 stejné ikonky sněžení pak by si to lidé často pletli
Evolve Tak k tomu potom slouží textový popis, kde to můžete napsat. Ikony mají za úkol rozdělit jen nějaké základní stavy a nemá smysl tvořit desítky ikon, které stejně nikdo nebude chápat.