Diskuse o počasí Blogy - kritika, rady, návrhy
Diki In-pocasi
Dekuji Vam ze ste to mohl tak v dobrych podmienkach zrealizovat. Tesim se i s vami, mam i já sám oblibu, mám vysokú navsetvnost moji stranky, proto zde Vám dekuji za tento spusteny program. A moja stranka se da vyhledat i v Google..Dekuji moc krat, mam vse v pohode na moji web strance!
Díki ješte jednou!
S pozdravem Oliver.
http://blogy.in-pocasi.eu/puma979/
In-pocasi
Myslel, ze mozem kopirovat clanky, kdyz tam napisu i zdroj a zdroj webovej stranky meteorologa..a kdyz s tim souhlasi.......
PUMA979 weather
Pokuď s tím souhlasí tak ano, ale myslím, že jsem tam smazal článek s velice lukrativními obrázky znázorňující škody po orkánu a články, které byly zcela okopírovány z aktuálně.sk a dalších. Lidé si ten článek mohou přečíst u nich, není nutné ho zcela zkopírovat (oni se sním psali a kupovali k němu drahé obrázky).
Děkuji za pochvalu
In-pocasi
mám 1 plán musíš se podívat na můj příspěvek-Zanedlouho jaké bude počasí je tam síla větru
In-pocasi
Chtěl by vědět co je to antispamová ochrana?Když se dívám do blogů na články a chci nějaký okomentovat tak v kolonce kolik dní má týden se objeví že mám správně vyplnit antispamovou ochranu.Co to vlastně je dík za odpověď.
Chtěl bych se zeptat jestli uvažujete o spuštění archivu videa,,,jako máte archiv fotek a pod, myslim že by to bylo celkem zajímavé pozorovat amaterské záběry například bouřek ,silného sněžení a spousta podobných věcí co se týče počasí.Pokud už něco takového na tomto webu existuje tak se omlouvám ale ještě jsem to nenašel
No já jen že mám video z Bouřky která přecházela ČR 25.6 .08 ale je to bez zvuku je to natáčený foťákem, zjistil jsem zbůsob jak posílat videa z velkým souborem, našel jsem jistou leteckou poštu přes kterou to jde snáš.Opět ALE,, dobrej kameraman bych asi nebyl ale to ještě vypiluju,Rád bych je poslal klukům na diskusi . Ta novinka co chystáte nemůžete alespon trošku naznačit??
keby bol arich radarov
jaroslavec
ale jj ale co bolo pred 2 mesiacmi to nexzistuje
Anonymní
Tady najdeš i staršíhttp://www.in-pocasi.eu/archiv/
jj ale mohli daj vsetki dni
povodne
1) Dříve fungovalo online nahrávání obrázků při psaní članků, nyní už nefunguje
To řešíme - obrázek zatím ale lze nahrát ve fotoglarii a pak ho v článku přidat. Tu dvojku přidáme, ale zatím lze počítadlo Toplistu vložit v sekci Profil do formuláře O mně (tuším). Do konce měsíce to všechno spravíme.
jaroslavec
Ta novinka - nebude se přímo týkat in-pocasi.eu - spíše bude svědčit o našem dalším rozkvětu .
ahoj lidi, nevíte prosím jak mám vložit video z foťáku na blog?? nejde mi to
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.