Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Dnes a v noci ještě sněhové přeháňky, zítra ustanou

Diskuse o počasí Novinky v Počasí u vás

# 20.06.2013, 12:42

V posledních dnech jsme přidávali řadu novinek do sekce Počasí u vás. Především se jedná o nové fotogalerie.

Výpis novinek:

- fotky se již zobrazují na speciální stránce: Plzeň - fotografie, kde je možné si prohlédnout informace o fotce a přidávat komentáře. Kliknutím na fotku se vám zobrazí další v pořadí - snadno si tak můžete prohlédnout všechny zaslané fotky

- při přidávání počasí již není nutné vyplnit zprávu. Příspěvky se potom zobrazí na menší ploše bez zprávy. Přidávat znaky jako *+ atd. je již zakázáno.

- u každé fotky byl zveřejněn seznam uživatelů, kteří ji označili jako pěknou (stačí kliknout na počet)

- v profilu byla přidána do Statistik z Počasí u vás položka "Oblíbené fotografie". Udává fotografie, které jste v Počasí u vás označili jako pěkné.

- úvodní stránka Počasí u vás byla také mírně upravena. Pozorování jsou pod záložkou, vypsány jsou poslední komentáře.

Doufáme, že se vám budou změny líbit. Jakékoliv dotazy nebo nápady můžete zaslat do tématu.

Nová prezentace fotek
Komentáře k fotografiím
Zkrácený výpis příspěvků bez zprávy
642
# 20.06.2013, 14:57

líbí,líbí.Už to bylo potřeba a web je zase o kus vpřed!Jinak by mě zajímalo,jestli se ví, kolik lidí web za den navštíví.Myslím krom nás registrovaných,ale taková statistika myslím asi možná není.

13628
# 20.06.2013, 16:16

Moc pěkné ,a web čím dál lepší jen tak dál!

87
# 21.06.2013, 23:08

Skvělé, teď si fotky přes galerii rád prohlížím.

1302
# 24.06.2013, 18:13

Nebylo by špatné, aby šlo na Počasí u Vás nebo do Pozorování přidávat i videa. ;-)

13628
# 22.07.2013, 18:05

I tak je to teď super,ikdyž stále je co vylepšovat,třeba to černé pozadí bych vyměnil za teplejší barvu!

# 23.07.2013, 09:06

Pavell
Počet komentářů je možné přidat.

Nad nějakým notifikačním centrem, kde by byla vidět aktivita u zaslaných příspěvků, jsem již také přemýšlel. V budoucnu určitě přidáno bude, jen je to pracnější, takže to bude až déle (nyní se chystají jiné novinky :) ). Díky za nápady.

Černé pozadí je klasické, fotografie se na něho umísťují protože neruší a hodí se ke všem.

13628
# 23.07.2013, 13:36

Když jsem se na to tak díval tak ta černá je opravdu asi nejlepší řešení!

# 28.07.2013, 22:18

Pavell
Zatím novinky nebudu prozrazovat, na tu nejvýznamnější máme celkově nejvíce přání :).

Informace u fotografií občas chybí, protože některé modely nemusí poskytovat Exif informace podporovat případně ořezem fotografie se Exif informace v některých editorech ztratí (nepřenese) - je to tedy normální.

Fotky jsou řazeny podle data, dříve to bylo podle nahrání. Když ovšem někdo nahrál fotografii ze zimy, tak se to pletlo (v létě najednou zimní fotografie vypadá divně a datum se snadno přehlédne).

Datum zobrazení je problematický s ohledem na zátěž serveru. Navíc by potom někdo mohl snadno aktualizovat dokola jednu stránku a zvyšovat si počet zobrazení.

Díky.

642
# 06.08.2013, 08:07

ahoj všem.Už to tu bylo probíráno mnohokrát,ale hodnocení fotek by bylo nejlepší přestat bodovat.Já dávám info o počasí průměrné,spíš podprůmerné.Stav ,teplolta a tlak.Jsou tu ale lidi ,(Pavell, kruppessen a další) co tomu opravdu rozumí,jejich popis počasí je dokonalý až professionální,má to hlavu a patu a mají z toho ...prd.To není rýpání z mé strany,ale fakt a můj názor.Fotka k počasí patří,ale nebodovat.Strach,že fotky nebudou bych neměl.Budou dál.Prima den všem

828
# 06.08.2013, 14:23

alka
Nevěděl jsem, že se tu boduje hodnocení fotek. :D Dle mě se tu jen hodnotí fotky jako takové a to stylem +1 - pěkné(podobně jako na Google +) od každého uživatele, kterému se fotka líbí či ukazuje něco zajímavého ve vztahu k počasí. Nevidím důvod proč to rušit, stejně tak nevidím důvod, proč by z vkládání stavů počasí někteří nic neměli. To musí ostatně postoudit stejně vždy ten dotyčný sám za sebe. Jinak zrovna od Vás to sedí, naopak se mě zdá, že s prominutím "honíte body".

642
# 06.08.2013, 16:15

tom-791
Pravda.Závodníků je tu poslední dobou hodně.Děkuji za upřimnou odpověď pane.Čekal jsem ji.Hezké odpoledne
Jinak se omlouvám za špatný sloh.
Měl jsem napsat,že by se fotky měly přestat bodovat,ale jsem rád,že i tak špatně napsaná slova jste pochopil.

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.