Diskuse o počasí Sprava pre Administratora
Zdravím,
Někdo se tu zaregistroval pod ne zrovna vhodným nickem!! Ten nick je pica a dost to bije do očí!! Chtělo by to promazat! Je tolik dobrých přezdívek,ale vulgární?! Dost nevhodné!
Marek
Moc díky díky za přání.Jinak dnes máš svátek ty že? Tak vše nejlepší a hodně štěstí to ostatní přijde snad samo!
Zdravím,
Chci se zeptat jestli jsem nebyl vyřazen z diskuze? Protože jsem tady skoro 14 dní nepsal a dnes když jsem se přihlašoval tak mě to prvně nechtělo pustit a potom mě to přihlásilo ale nebyl jsem členem,tak jsem se musel znovu zaregistrovat pod stejným nickem aby byl znovu členem.
Díky za odpověď.
In-pocasi
Moc děkuji.Možná je to i mým počítačem ale podařilo se mě znovu zaregistrovat tak to je důležité,snad to vydrží.
Umístil jsem si Vaší nabídku zdarma počasí na web.Nebylo by možné odkaz na Vaše stránky provést z oblasti scriptu.
Ahoj admine, prosí tě smaž toho pitomce jména "místy bouřky" z Pardubic, píše tam nesmysly o -11 stup. a něžení apod. Díky Payros
Zdravím, je tam těch "pitomců" (kandidátů na vymazání) víc např. KOLÍN zaslal Honza, BRNO zaslal METEOROLOG, HRADEC KRÁLOVÉ zaslal Mandragora, PLZEN zaslal Lukáš, UHERSKÉ HRADIŠTĚ zaslal Kostka a podobné. Někteří ani nevědí k jakému kraji patří.. Mělo by se to trochu probrat, je tam těch nesmyslů více.
A ještě prosím o vymazání města "NEW YORK" asi se jedná o spam je jich tam asi šest.
DÍK JAREK.
Je to skutečně jako u "blbých" viz. počasí u Vás.
KLADNO A HELL.....!!!
Dobrý den, již tyden se nemohu přihlasit na In počasi,nevim proč,heslo mama dobre ai jsem si nechala zaslat nove ale proste to nejde??
Zpráva pro administrátora: Mám problém s přihlášením se do svého účtu u prohlížeče IE v8, Mám WinXP ... dříve to fungovalo bez problémů, dnes to nejde - napíšu nick, heslo, potvrdím přihlášení a nic. Zůstane to jako bych to ani nedělal. Zprávu píši z Mozily Firefoxu. V čem může být problém?
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.