zdravím ,můžete někdo poradit jaké rozměry fota používat,marně se snažím přidat nějaké z picasa
Diskuse o počasí Aktualní foto
pánové díky, už se na tom pracuje
Martajs
Do fotogalerie jsem žádnou nezveřejněnou fotku z tohoto účtu nenašel. Fotogalerie je místem, kde se fotky vybírají. Nejedná se o úložiště fotek a tak zde bohužel nejsou umísťovány všechny, ačkoliv jsem rád, že je nahráváte. O zařazení/nezařazení fotky vždy rozhoduje více lidí.
Zdravím, pár fotek zveřejněných bylo, ale ty jsem smazal, protože někomu vadily. Byl jsem poučen, že mohu zveřejnit pouze fotky oblohy. Moje téma bylo zasněžené okolí bydliště, stejně jako u jiných uživatelů. Když nesmím posílat fotky přírody tak Vaše podmínky respektuji a nebudu zveřejňovat raději žádné fotky. Mohli jste zaregistrovat, že jsou vymazané i všechny moje příspěvky co se týče počasí. Zůstal pouze jeden, který může smazat admin. Prosím ať tak učiní. Důvody si raději nechám pro sebe.
Martajs: Nemáš nic mazat a na adminy se kdyžtak obrat' konkrétně když je problém, já vím že jich tady řádí víc a pak jeden neví co udělal druhej apod.
Souhlasím s tím že to působí dost chaoticky, někdy dokonce upravují texty apod. - tohle by měl dělat opravdu jen jeden a né jak se kterej zrovna do nálady vyspí či nevyspí, a zasahovat do textu by se mělo opravdu jen v nejnutnějších případech.
Kdyby něco, napiš komukoliv soukromou zprávu ...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.