Do sekce Počasí u vás můžete nově kromě aktuálního počasí zasílat i starší záznamy, tzv. Pozorování.
Slouží pro vkládání vlastních pozorování význačného počasí (silné bouřky, orkán atd.). Vložit můžete více fotografií a situaci v popisu podrobně popsat.
Můžete tak např. vytvořit záznam o přechodu orkánu Kyrill přes vaše město.
Pavell Počet znaků jsem snížil na 150 (původně byl na 300). Méně bych už nedával - vždy se pár vět o té situaci dá napsat a pokud ne, tak příliš do zajímavého pozorování nepatří .
Pavell To by se stránka příliš neměnila. Takhle si má každý možnost přečíst nová pozorování. Ještě přibude možnost procházet historii (pomocí kalendáře jako je na úvodní stránce).
Kuba.T Fotky je nutné před nahráním trochu zmenšit - v plném rozlišení trvá nahrání dlouho a nemusí se uložit. Tady u toho pozorování jsou již nahrané, ale nezobrazují se. Chybu opravíme, děkuji za upozornění.
Zdravím. Už dvakrát jsem se snažil přidat pozorování, ale bohužel po uložení jsem ho v seznamu nenašel. Dost práce s přípravou a vkládáním fotografií bylo už dvakrát pryč, zřejmě tam bude chyba, díky za vyřešení.