Dnes jsme spustili novou verzi stránky Meteostanice!
Zvětšili jsme mapu (lze nyní přidávat nové meteostanice) a můžete si zobrazit data z rakouských a slovenských meteostanic.
Na profilech jednotlivých stanic jsme změnili grafy (na grafech lze nyní vykreslit tlak, vlhkost i vítr), přidali historii a v tabulce u stanice se zobrazují i celkové rekordy.
Nové stanice: Nové Hamry, Praha, Chotěšov, Pikov, Harusák a Studený vrch
Doufáme, že se vám nová verze bude líbit. Stránka patří k jedné z nejnavštěvovanějších na našem serveru. Na jednom místě je k dispozici přehledně měření z více než 100 poloprofesionálních meteostanic nejen v ČR (jedná se tak o jednu z největších sítí meteostanic).
Diskuse o počasí Meteostanice v nové verzi!
Zajímavé jsou grafy tlaku. Ty předtím hodně chyběly.
Jednim slovem "nadhera".
Ahojtě. Já jsem s touto verzí stránek také spokojen. Ale třeba bych upravil to zobrazování srážek v mapě a v informacích z meteostanic. Protože jsem si všiml, že u některých stanic a i u té mé, se neukazují srážky. Vždy je tam 0mm...tak jestli by nešlo místo srážek hodinově udělat srážky celkem (od půlnoci do půlnoci)...protože u nich by bylo vidět i na grafu jak se zvyšovaly a z toho by si každý vyčetl kolik nově napršelo atd.
ESHEN
Příspěvek sem přesunul do tohoto tématu (je novější). Srážky se ukazují správně, jen tam nejsou (je sucho). Jestli někdo do systému posílá 24 hodinový nebo hodinový úhrn je označeno v profilu stanice a každému vyhovuje něco jiného. S těmi 24 hodinovými je navíc problém, že jsou často jinak počítány (od půlnoci do půlnoci, od sedmi do sedmi, za posledních 24 hodin) a do grafu by se jednoduše kreslit také nedaly. Ideální by bylo uvádět oba údaje v profilu stanice (to časem zvážím).
Nová meteostanice: Hladké Životice
Nové stanice: Křivoklát, Plzeň - Doubravka, Višňové
Přidány stanice: Špindlerův Mlýn a Petrovice
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.