Chcete vyhrát zajímavé knihy o počasí, díky kterým se dozvíte řadu informací o počasí, oblacích a meteorologii? Nyní máte možnost vyhrát v naší soutěži.
Soutěž jsme pro vás připravili ve spolupráci s obchodem www.knihcentrum.cz.
Jak v soutěži vyhrát a získat knihu? Stačí zaslat zajímavý příspěvek do sekce Počasí u vás, kde návštěvníci zasílají vlastní pozorování počasí.
Více informací naleznete na stránce soutěž a súťaž (soutěž jsme tentokrát připravili i pro náš slovenský web).
Diskuse o počasí Rozdáváme knihy - pozorujte počasí
dako1
Je to popsáno na soutěžní stránce - Hodnocena je přesnost údajů, zaslání vlastnoručně pořízené fotografie stavu počasí, zajímavost a aktuálnost daného údaje. Hodnoceno je jedno konkrétní a přihlášené pozorování - ne celý profil (jen přes něj musí být zasláno více než 10 pozorování).
No mě nepřijde, že by do soutěže bylo zasláno málo příspěvků. Však je jich tam už 924 ne?.. Jinak já myslel, že ty příspěvky se posílají do toho jak je v diskusi Aktuální počasí...kam jsem taky posílal. Myslel jsem si že je to samé. A ne že si musím zakládat nový účet abych mohl poslat příspěvek do sekce Počasí u vás....
Anonymní
To určitě ne. Příspěvky se musí do soutěže přihlásit a lze je posílat jen do sekce Počasí u vás. Na stránce soutěže je to jednoznačně uvedeno.
Špatně vyplněné přihlášky (není uveden celý datum, správně musí být např. 12.1.2012 12:38, den a čas) byly vyřazeny. Pokud jste uvedli jen den nebo čas, musíte přihlášku poslat znovu. Těžko vyhledáme daný příspěvek jen podle času (např. uvést jen 12:20 - takových je tam spousta).
Díky, už se těším až příjde a budu o něco vzdělanější.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.