Nově při vytvoření tématu můžete vložit i anketní otázku (kliknutím na tlačítko "Vložit anketu" při tvorbě nového tématu).
Seznam všech anket
Diskuse o počasí Vkládání anket
Myslím, že by bylo docela dobé, kdyby mohla být anketa jaksi "odhlasovánna", jinými slovy, kdyby v určitý den (datum) bylo hlasování ukončeno a nebylo by možné už potom hlasovat. Někdy se to přímo nabízí, pak je hlasovánní ovlivněno-příklad anketa, "kdy přijde první bouřka" by už pomalu končila.
tom791
Já zas myslím, že by ty ankety měly zůstat tak jak jsou a neukončovat hlasování.
Pavell, Stranik
Ta chyba s načítáním těch dalších anket (č. 2) mě dělá taky v PC i na mobilu. Je to asi chyba v systému která by se měla odstranit.
tom791
Asi nějaký hacker si znás dělá "dobrý den" a do nekterých anket hlasuje výcekrát a vyrovnává stav anket co se týče hlasů.
To je škoda, že už nelze hlasovat. Mělo to zůstat tak jak to bylo.
In-pocasi
Ahoj. Nešlo by povolit hlasování všem a ne jen přihlášeným. Podle mě je to dosti výrazné omezování.
Autor anket i ostatní by určitě chtěli vědět i názory těch co nejsou registrováni a mnozí si nechtějí zakládat účty jen kvůli tomu, aby se mohli vyjádřit v nějaké anketě. To je hrubý nedostatek. Když mohou nepřihlášení anonymové volně psát sem do diskuse, tak proč by nemohli vyjadřovat v anketách.
Možnost jednou hlasovat by měl mít každý. Tak s tím prosím něco udělejte. Dík.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.