Diskuse o počasí Gadget (miniaplikace) zobrazující počasí
Určení gadgetu chápu stejně jako vy tj. pro sledování počasí v daném místě a právě proto si myslím, že jeho využití ke sledování aktuálního stavu (ne všichni mají v danou chvíli možnost podívat se z okna) by bylo velmi přínosné. Pokud jste přesvědčen, že by přidaná informace zbytečně zabírala místo a většině uživatelů vadila, navrhuji přidat k zaškrtnutí volbu "zobrazení aktuálního stavu" v hlavním okně a každý by si mohl vybrat podle svého.
Děkuji
aplikaci jsem nainstalovala ale nejde mi zmenit mesto klič nesviti červene
Stranik
.....to máš jedno.Obojí má koncovku get a chápeme to.Je to vlastně pro pobavení-hračka-udělátko-doplněk.Tedy můžem napsat novinka-vychytávka-něco nového-doplňková aplikace a to je klidně gadgeti když v tomto případě se jedná o jistou aplikaci a mělo by být spíše napsáno widget,ale ani gadket není špatněLze v klidu použít.Lze to použít jako Jablonec-Jistebsko-Jizerka během dvou minut.
kmosek
To netuším, čím by to mohlo být způsobené. Fungují ostatní miniaplikace? Zkuste ji stáhnout z těchto stránek: instaluj.cz.
dobré ráno-v případě,že admin těchto stránek chce doladit instalační program který nám na monitorech zobrazuje počasí, jsem ochoten dle času pomoci.Program jsem si v noci stáhl a je tam několik chyb ve scriptu.Nebo mohu v určité době napsat svůj program a adminoj ho poskytnout k používání.Bohužel vše je podřízeno mému času kterého se mi nedostává.Potřeboval bych den který má 40 hodin Hezký den všem
Zrovna jsem potřeboval nějaký widget na počasí na plochu a našel jsem ten váš.
Potřeboval bych ale pokud možno skutečnou teplotu která momentálně zrovna je.
Jsem z Olomouce. Váš plugin mi ukazuje, že právě teď je v Olomouci -2. Právě teď ale ukazuje stránka ČHMÚ http://www.ch...l?cam=olomouc že právě teď je -6,8 stupně. Netuším odkud se berou data do aplikace, ale mám obavy, že takováto informace (+-5 stupňů) je docela na nic. Respektive rozhodně bych věřil údajům ČHMÚ.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.