ahoj,zniceho nic mi to prestalo fungovat - neukazuje se tam ani teplota a ani animace, jen tam mam prazdne modre okno. Ani preinstalovani nepomohlo. Mam win7.
Jinak aplikace suprova
Diskuse o počasí Gadget (miniaplikace) zobrazující počasí
Mohu se zeptat máte nějaký seznam měst na která to půjde??a nebo rovnou klatovy
zniceho nic mi to prestalo fungovat - neukazuje se tam ani teplota a ani animace, jen tam mam prazdne modre okno. Ani preinstalovani nepomohlo. Mam win7.
Dobrý den, skvělý gadget , ale proč mi ukazuje v Kolíně neustále právě teď: -0°C, vítr -0 m/s. Předpověď funguje, třeba Praha ukazuje, jak je "právě teď". Snad to není tím, že Vám z Kolína nedodají informace. Mám Windows 7.
Díky moc a hezké počasí .
Alesh
In-pocasi
Děkuji!
Jak často se aktualizují hodnoty současných teplot a v Ostravě není měření rychlosti větru (stále zobrazuje pouze m/s ale bez hodnoty)?
Ahojky, chtel bych se zeptat zda by nebylo mozne kontaktovat letiste Hradec Kralove kde maji meteostanici a davat informace na Gadget misto Barak.cz. Nic proti Barak.cz, protoze reditele dobre znam. Posilam odkaz na pocasi z letiste http://lshk.cz/cs/pro-piloty/pocasi-stav-ploch/
nefunguje, kdyz dam hledat ukazuje mi to erorr
Zkus dat jen http://www.lshk.cz a potom tam dej pocasi a musi to fungovat. Podrobne informace. Jinak pocasi lze take ziskat na 122,000MHz KRAL-INFO pokud je letovy provoz.
Nebylo by možné přidat do seznamu stanic v gadgetu pro windows stanici v Roudnici, Ústecký kraj? Na webu v mapce jsou data dostupná. Ukazuje jenom teplotu, ale to stačí.
Případně profesionální stanici Doksany.
hm, a ta koncovka *.gadget by tam nešla připsat? fakt je matoucí že to stáhnete a máte zip a v něm soubory jako html a nic víc.. v návodu píšete že stačí otevřít a instalovat. a to není pravda - musíte nejdříve přejmenovat soubor! to to nemůžete opravit tuhle informaci? každý to v diskuzi hledat nebude, jen to zkusí a když to nejede tak to nechá být..
hm, a ta koncovka *.gadget by tam nešla připsat? pokud ne, tak proč v návodu nic o nutnosti přepisování není!! běžný člověk si to stáhne - vidí klasický zip a v něm html soubory atp. a nechápe co s tím, řekne si asi to nefunguje a vykašle se na to...
nejde vubec miniaplikace a usti nad albem jse nezobrazuje
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.