ahoj,zniceho nic mi to prestalo fungovat - neukazuje se tam ani teplota a ani animace, jen tam mam prazdne modre okno. Ani preinstalovani nepomohlo. Mam win7.
Jinak aplikace suprova
ahoj,zniceho nic mi to prestalo fungovat - neukazuje se tam ani teplota a ani animace, jen tam mam prazdne modre okno. Ani preinstalovani nepomohlo. Mam win7.
Jinak aplikace suprova
Mohu se zeptat máte nějaký seznam měst na která to půjde??a nebo rovnou klatovy
zniceho nic mi to prestalo fungovat - neukazuje se tam ani teplota a ani animace, jen tam mam prazdne modre okno. Ani preinstalovani nepomohlo. Mam win7.
Dobrý den, skvělý gadget , ale proč mi ukazuje v Kolíně neustále právě teď: -0°C, vítr -0 m/s. Předpověď funguje, třeba Praha ukazuje, jak je "právě teď". Snad to není tím, že Vám z Kolína nedodají informace.
Mám Windows 7.
Díky moc a hezké počasí .
Alesh
In-pocasi
Děkuji!
Jak často se aktualizují hodnoty současných teplot a v Ostravě není měření rychlosti větru (stále zobrazuje pouze m/s ale bez hodnoty)?
Ahojky, chtel bych se zeptat zda by nebylo mozne kontaktovat letiste Hradec Kralove kde maji meteostanici a davat informace na Gadget misto Barak.cz. Nic proti Barak.cz, protoze reditele dobre znam. Posilam odkaz na pocasi z letiste http://lshk.cz/cs/pro-piloty/pocasi-stav-ploch/
nefunguje, kdyz dam hledat ukazuje mi to erorr
Zkus dat jen http://www.lshk.cz a potom tam dej pocasi a musi to fungovat. Podrobne informace. Jinak pocasi lze take ziskat na 122,000MHz KRAL-INFO pokud je letovy provoz.
Nebylo by možné přidat do seznamu stanic v gadgetu pro windows stanici v Roudnici, Ústecký kraj? Na webu v mapce jsou data dostupná. Ukazuje jenom teplotu, ale to stačí.
Případně profesionální stanici Doksany.
hm, a ta koncovka *.gadget by tam nešla připsat? fakt je matoucí že to stáhnete a máte zip a v něm soubory jako html a nic víc.. v návodu píšete že stačí otevřít a instalovat. a to není pravda - musíte nejdříve přejmenovat soubor! to to nemůžete opravit tuhle informaci? každý to v diskuzi hledat nebude, jen to zkusí a když to nejede tak to nechá být..
hm, a ta koncovka *.gadget by tam nešla připsat? pokud ne, tak proč v návodu nic o nutnosti přepisování není!! běžný člověk si to stáhne - vidí klasický zip a v něm html soubory atp. a nechápe co s tím, řekne si asi to nefunguje a vykašle se na to...
nejde vubec miniaplikace a usti nad albem jse nezobrazuje
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.