Dnes jsme spustili zcela novou verzi webu o počasí na Slovensku: In-počasie.sk. Web získal nový design a přibyly nové informace (funkce).
Diskuse o počasí Nové In-počasie.sk!
ešte technická poznámočka, v hlásení mi nezobrazilo ikonku stavu počasia a po kliknutí na link editovať m iserver vyhlásil chybu : The requested URL /pocasie-u-vas/editovat.php was not found on this server.
Inak samozrejme zmena webu je potešiteľná aj grafické ikonky na web už mám pekné nové
No naozaj skvelý nápad, iba malé chybyčky vo výslovnosti u počasie u vás: Treba kraje sa písajú slovensky Trenčiansky lebo Nitriansky. Mohli byste pridat aj okresy.
A stavy počasie sú tiež v českom jazyku.
No neviem prečo je mesto Břeclav v slovenskom počasie u vas, lebo že by sa posuvala hranica na Moravu?
Ináč super
Dakujem.
Takže poprosím administrátora a správcu slovenského Počasie u vás, aby tam Břeclav láskavo vrátil. V tejto chvíli sa hanbím, že som slovenka! za celý ten rok čo a píšem na Počasí u vás, nikto nemal problém s mojou slovenskou príslušnosťou, je preto pre nás Slovákov hanba mať takýto prístup!
Slavi
Slavi nehnevaj sa, ale teraz ked spustili slovenskú versiu počasie u vás už tu Břeclav a ostatný českí uživatelia nemajú čo písat, iba keby písali priamo zo Slovenska, tak hej.
Ked ešte nebola slovenská verzia, mohla si písat iba len do českého počasí u vás.
Ved preto ju aj spustili pre slovákov, nie?
At si píše kdo chce, kam chce, ale jen co se týče počasí. Né žádné k....ny.
mohlo by byť ešte trvalé prihlásenie, nech sa nemusím vždy, keď prídem na stránku prihlasovať
Dobrý den. Možu psat príspěvky do českého počasí u Vás když budem na Slovensku, aniž by boly smazané, lebo jen do slovenského počasie u Vás. A naopak.
DÍK za odpověd.
Dobrý den. Do slovenského Počasie u Vás mi nejdou načíst a odeslat fotky.
Můžete prosím smazat dva příspěvky na Počasie u Vás z 24.04.2010 Tlstá hora (rozhladna), ty s chybným načtením fotky?
Děkuji.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.