Patricio11
Moc Ti děkuji za gratulaci!
Diskuse o počasí In-počasí má nový web!
jsem zvyklá na starý,tady se moc neorientuju,chybí mi tu více snímků z družic,ale jinak to jde
ZPOČASÍ
Ahojky no moderátor je tu od toho aby tu diskuzi udržoval v pořádku je to vlastně pomocník administrátora.Jeho práce tedy i moje je odstraňování nevhodných příspěvků a tzv.spamů co nemají nic společného s počasím,přesunování příspěvků do správných témat a třídění témat do správných složek.
Jinak by ta diskuze byla za chvíli zaplevelená spamy a jiným nevhodným materiálem.
ZPOČASÍ
No pokud sem budeš pravidelně přispívat tak by tě mohl admin vybrat anebo v případě kdyby někdo z té trojky moderátorů odpadl tak jako náhrada za něho.
Ahoj. Jak můžu po přihlášení do počasí u Vás editovat (opravit) svoje počasí?? Dříve tam byla položka Editovat, teď u nového webu je tam jen Smazat. Díky.
Vašek
Poptám se na to.
Spuštěný už je Archiv počasí.
SUPR epocasi za chvilku konec
--schneefall--
Jak to myslíš?
Ty máš meteostanici http://www.pocasi-strelna.cz ?
Nechtěl bys ji přidat sem do složky vaše meteostanice?
Díky za jakoukoliv odpověď
Zdravím. Chci se zeptat, proč teď nejde upravit hlášení počasí v sekci POČASÍ U VÁS??!
U starého webu to šlo editovat, teď to jde jen smazat?? Lepší je to opravit než smazat. Dík za odpověď a vyřešení!
Zdravvim!Pre ci mi nejde do niektorych diskusii pisat?
Pogoun
Zdravím ahojky,
Ono to asi bude tím že nejsi zaregistrován ono do všech diskuzí mají oprávnění jen registrovaní uživatelé. Tak se zkus zaregistrovat staň se členem diskuze a ono to pak půjde psat i do ostatních diskuzí.
no ide o to ze ja som zaregistrovany,len mi nejde ziadne z mojich obvyklich hesiel...
Dobrý den, chci se zeptat proč teď u nově zaregistrovaných členů na novém webu v počasí u Vás jsou v položce DATUM REGISTRACE uvedeny samé nuly místo správného datumu a času.
Děkuji.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.