Nové stránky jsou super !
Diskuse o počasí Pochvala
Díky za super stránky o počasí, denně jsem zde několikrát. Rád sleduji radarové srážky a předpovědi Aladin.
Vytáhli jste se.Portál nemá chbu.Super.
Příjemně jste mne překvapili. Povedly se vám ty stránky.
Také sleduji radarové srážky, jen nevím co znamenají ty úplně rovné čáry přes území republiky, nemyslím si, ze jsou to mraky ...
Paráda - předpověď pro web zadarmo
Stránky jsou super, jedna věc mi přesto nesedí. Oranžová barva reklam AdFox, která se na modrém pozadí ztrácí. Chce to trochu jiný odstín. Pak vám na reklamu možná i více lidé klikne...
Dřív měl web pár chyb a taky jsem na něj tak často nechodil, to se teď asi změní. Fakt skvěle udělané. V současnosti asi nejlepší web o počasí.
S tim nejlepsim webemem bych brzdil..... www.e-pocasi.cz aktualne co vim, chysta neuveritelne sluzby, ktere zde v CR jeste nejsou. Ale nevim kdy jej spusti, protoze nikde zatim informace nemaji zobrazene.
Tomik
Jo a co porosimtě chystají? Mapa na úvodní stránce stojí jako předpověď za nic, aktuální příliš nejsou, nemají radar, web je přeplácaný reklamou atd. In-počasí se mi líbí mnohem víc a jsou přesnjší a aktuálnější.
Je toho hodne veci I co se tyce predpovedi pocasi....myslim, ze od 1.zari se vse rozebehne
tohle je můj nejoblíbenější český web o počasí...najdu tu vše podstatné co mě zajímá...supr práce
dnes jsem tu poprvé a jsem mile překvapen, myslím že tu budu často fakt super stránky
Veľmi príjemná stránka. SUPER
Já jsem zde přihlášen už 14 dní a jsou to dobré stránky takové jaké jsem už dlouho hledal.Je fajn že si můžu s druhýma lidma vyměňovat názory o počasí a všeho co se týká počasí a meteorologie.
In-pocasi
povedly se vám stránky i vaše příspěvky které jste napsali navštivte můj příspěvek Zanedlouho jaké bude počasí a na bouřkách stupnice
In-pocasi
ty vole davide sou to super stranky na to jak jsi zacinal jsou skveli ses borec drzium ti úpalce tvuj vecny spoluzak a kamarad MICHAL RAJCHL
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.