Ve středu k nám po delší době dorazí alespoň na část území vydatnější a plošné srážky. Ráno bude vydatně pršet a místy bouřit v severozápadní polovině Čech. Zde ráno a dopoledne naprší od 20 do 50 mm srážek.... Více >>
Martin Vítek No to teda. 20-50 mm? Haha, utopie, v SZ Čechách naprosto nereálná. Tradičně to chcípne během noci někde u Varů, pak dopo nic a odpo to naskočí jako včera na známých místech.
F4 No, jak se to vezme, já bych to nezatracoval, tady na dnešek mělo spadnout do 2 mm a máme tu po noci 12,5mm.. takže takhle to je.. co bude v reálu, budeme vědět ve čtvrtek večer asi tak někdy..
palma Jsi v kapku lepší oblasti. Trefuje tě to tam lépe. Dnešní ráno bouřka přinesla jen pár mm. Víc pršelo v Doksanech, Lovosicích, Litoměřicích, o Rafesine ani nemluvím. U nás takový už zdejší kolorit
charlie Pravda je že to "údolí" mezi Kladnem a Slaným je o něco více zaléváno.. nějak nevím proč, že by to přitahovala ta trocha lesů a nějaký průvanový efekt toho údolí?.. no trošku mi to na to vypadá, sleduju to tak deset let při deštích..apod.
JUGOCV Upřímně též to těžiště přikládám více na Plzeňsko - Kralovicko co se týče ranních bouřek. Jinak pršet na SZ bude takže s tím bych byl ok, ty co chtějí bouřky tak jsem spíše pesimista pro Chomutovsko, Mostecko...