Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Zpočátku na většině území déšť, na západě i sněžení, během dne ubývání srážek

Diskuse o počasí Nejlepší fotografie bouřek v roce 2025

# 19.09.2025, 00:00

V srpnu jsme vyhlásili soutěž o nejlepší bouřkové fotografie roku 2025 pořízené na území České republiky nebo Slovenska. Níže vám přinášíme výsledky soutěže a ukázky krásných bouřkových fotek z letošního roku. Letošní bouřková sezona se zapíše jako jedna z nejslabších za dlouhá léta.... Více >>

1628
# 19.09.2025, 06:22

In-počasí
Všechny fotky jsou, na "kvalitu" letošní sezóny opravdu moc pěkné a gratuluji vítězům... Slovensko nepřekvapilo; jednodušší lovy, při více šancích... :blesk:

Chybky; Příchod květnové odpolední bouřky u Podbořany, 2. Místo

Uplynulé ročník naleznete... závěr, "jakoby to Y někam přeskočilo :)"...

To vyhodnocení vypadá docela spravedlivě, nad hangárem bych dal asi jako IV. :cool: Snad příští léto tolik nezklame, a bude alespoň bouřkově normální ;-)

1365
# 19.09.2025, 06:29

In-počasí
Danda.1902
Ano, všechny fotky jsou moc pěkné a také gratuluji vítězům. :)

Letos byla u mě o něco chudší bouřková sezóna, která se zřejmě na Moravě zakončila se silnými bouřkami v noci na úterý v tomto týdnu. :blesk:
Úplně nejméně bouřek bylo na SZ a Z Čech, tak snad se to tam příští rok vynahradí..

# 19.09.2025, 09:17

Danda.1902
Fotografie nad hangárem byla bodově opravdu na čtvrtém místě těsně. Byla také zajímavá, ale za mě třeba hodně zaměřená na tu stavbu. Kdyby to byla fotka letištních budov, tak je perfektní. :)

252
# 19.09.2025, 10:29

Ano fotky jsou fakt pěkně a zajímavé:love:. U mě sezóna je trochu podprůměrná až skoro průměrná. Září to ale zachránil a je to skoro průměr. V minulých letech to bylo fakt bohatší a hodně silných bouřek tu bylo

# 19.09.2025, 10:54

Za mě vítězná fotografie nejhezčí,krásná krajina a děsivé nebe,ten světelný kontrast je úchvatný.Naopak foto hangáru je spíš hororové,ale myšleno pozitivně,taky moc pěkné 👍

126
# 19.09.2025, 20:31

Ten dron teda vyhrál kdo? Ten Jardo87?

# 19.09.2025, 20:59

Fstorm
Ano, prvnímu místu patří dron.

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.