Před námi je další letní až tropický týden. Oproti tomu končícímu bude ještě teplejší a tropické teploty budou dosahovány častěji. Srážky se očekávají zejména v pondělí a ve čtvrtek v podobě bouřek. Nejsilnější budou zřejmě v pondělí.... Více >>
Honzaaa Nevím, pro jakou stanici ten rekord je a pokud má kratší dobu měření, tak nebude moc vypovídající. Ale klidně může být na Moravě až 34 °C, ale spíše na jihu Moravy.
Od soboty to vypadá na vlnu veder ale bude ještě záležet jak moc horkého vzduchu se sem dostane protože ho bude mít snahu vytlačovat tlaková níže nad severovýchodní Evropou.
Dnes z toho úplně prvnííí trop nebude si myslim, no měří mně to letos líp jako loni, tam mně to kapku chladilo, ale už dobrý
Výhledy z jižní Moravy jsou vskutku děsivé, tady tak ten čtvrtek jestli to vyjde, bylo tam i citelně chladněji, takže nějaká větší nejistota tam furt je, konec výhledu ten je klasika, bylo tam i +19 z toho +32
JUGOCV Jo a nedávno ses děsil tohto týdne pondělí až středy a vídíš kde jste
Mně přijde, že se nějaký fakt Hic jen oddaluje, aspoň tady na SV. A hlavně ty přeceňované minima, krom čtvrtka tam žádné drama není, takže můžeme klidně dál vesele makat a pak chlastat bez úžehu
Výhled je parádní, konečně se ohřeju, v těch +25 +28 je mi občas i zima..., a i voda v bazénu bude při tomhle prohřátá, jen doufám, že ta předpověď vydrží..+32 až +34 a celý týden.. paráda..