Ve střední Evropě zítra dojde k vývoji velmi silných až extrémně silných bouřek, což se projevuje i na prvních výstrahách. Německý meteorologický ústav ve svém prvním varování očekává, že může dojít výjimečně k rozvoji až extrémně silných bouřek (supercel) s velkými krupobitími o průměru přes 8 cm a poryvy větru přes 120 km/h.... Více >>
Diskuse o počasí Varování na středu se zhoršují, v Bavorsku nevylučují až extrémní bouřky se značnými škodami
Delta001
Teoreticky při nějaké silné odpolední supercele ale šance je malá
Marco11_
jojo už se chystám , myslíš že bude nějkaý pěkný shelf? mohl by...
Novej icon-de předpovídá pěknej chaos teda
Marco11_
Původně jsem si říkal že to půjde na SZ a vyjdu na menší kopec ale takhke to riskovat fakt nebudu radši obětuju lepší výhled než aby mě strefil blesk, protože zítra mám tip že to v plný síle hitne střední čechy i s Prahou ale nejistý to bude ještě i zítra odpoledne
No mam tucha, ze VČ s Vysocinou utrem, ikdyz ty ultra podminky jsou vychodneji nez srazky, tak nevim, na pomezi Nemecka a Rakouska
John Deere
Vypadá to že nás to lízne uplně okrajem , nebo těsně mine. Uvidíme , podmínky , předpovědi a výstrahy vypadají hodně brutálně. Nejsem žádný znalec , jen mám rád bouřky , ale stačí mě i slabá bouřka z tepla .
Snad se nikomu nic nestane a škody na majetku budou minimální. Uvidíme zítra , jak to celé dopadne.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.