Tady se otepluje razantně rychle jeste před hodinou bylo -1,6 ted -0.5
Diskuse o počasí Část Moravy a severovýchodu Čech zasáhne přechodně husté sněžení, na horách pozor na silný vítr
Slabé oteplování pokračuje, teplota lehce nad 2°C. Ústí-Vaňov ve 23h 3,4°C, Děčín 3°C. Podobně třeba Bílina, okolo 3°C. Ráno se má tady dle modelů ochladit na hodnoty okolo 0°C. Teď poslední večerní Aladin pro Most zítra ve 13h okolo 1°C. A na sobotu po poledni Icon jen lehce nad nulou. Jsem na to zvědavej, co nakonec bude
Odrazy došly, bohužel v realitě níže nasála moc tepla takže prší. 5cm se nekoná jak chtěla půlka modelů
JUGOCV
tam je mrznoucí déšť.
Tradice se nikdy nezlomí.
Venku trochu šok, ale vlastně ani tak ne. Teplota aktuálně -0,5°C, takže asi dobrý. Srážkové pásmo rozsáhlé, první sněhové vločky patrně brzy. Dle mého to je na dobré cestě.
Navíc s příchodem srážek se pak ochladí, poměrně o dost, takže o tom to je. Co koukám, tak modely trochu zesilují odpolední a večerní sněžení a teploty cpou k nule, tak schválně jak to dopadne.
tu už se první vločky teď ukázaly a sype se dost.
teplota asi lehce nad 0C, protože stále je vše omrzlé a nebo mrzne, ikdyž l okolním stanicím by to nesedělo...
mám ale tušení, že v Hradci Králové prší, protože na webkamerach nebylo nic vidět.. ta hranice bude hodně blízko mě.
+ sype i z modrých odrazů a dostal drobně, takže nahoře musí být zima dostatečná
vítr v nárazech až 45km/h... dobrej Blizzard
Obří vločky .
je to docela intenzivní zmrzlý déšť se sněhem. celou noc to cinká o parapety, je bílo a bude pokračovat ještě chvíli
teď tam sype jak kráva snad jen čistý sníh, to by fakt těch pár čísel mohlo napadnout a jestli to zítra icon nezkoní, tak bude zase silně sněžit
sněžení
tohle podkrušnohorský zeslabení odrazů je dobrá známka sněžení. dobře se to překrývá potom s odstupem zmrzlýho deště ze žlutých odrazů
V Germánu už rozpad odrazů a jen pouze ty co jdou sem takže pokud se nedotvori tak napadne 1cm a čau.
Ale bude se to snad vytvářet nově, protože úplně každej chce sněžení minimálně do 10:00
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.