Predators2 Rozhodně to nevypadá nejlíp, sice ty odrazy slábnou, ale rozšiřuje se to do stran a orografický efekt radar nezachytí, může tam silně pršet přes zelené odrazy. Docela bych si tipnul, že tam přes 100 mm spadne, těch 200 mm asi ne.
Na to jak je radar černý od tak tady žádná světelná show nebyla(zatím),ale zdá se,že už ustává,tento víkend tady máme hody docela to vyšlo odpoledne pařák a teď je akorát večeře tak se může pokračovat do rána nanovo
No myslím že systém mou oblast mine. Postupuje na sv, takže jen pokud se něco ještě dotvori. Ještě že včera spadlo aspoň těch 18 mm, což pokud tedy ještě něco nespadne, na 2 dny zalito a částečně doplnilo bečky na vodu
Celá Vysočina neuvěřitelně zaseklá v dešti, kromě naší jižní části a takhle je to skoro pořád, dál V část Moravy jede zase parádně, nemám ani 10 mm, k smíchu, když i Břeclavsko je na tom teď už lépe, tak to zřejmě bude u nás největší půdní sucho z republiky.
John Deere Tak o půdním suchu jsem nic nepsal jen že by mohlo konečně více pršet v našem okolí. Už se teď momentálně děje tak jsem zpokojen. Jste také?
John Deere Jop, furt mi to tam za zády naskakuje. Občas tam proletí nějaké CGčko a rána.. Teď už ale leje konečně i tady, protože se to rozhodlo jít nazpátek sem a budu mít 10 mm. Edit: No to je pravý parádní lijavec na spánek!
Klasika. Jedna část bere Jeseníky a druhá Slovensko. Nejslabší části to zamířilo do mé oblasti. Cca 15 min mírný přechodně silny déšť, na východě se blýská a slabé hrmi Ale třeba to ještě nabere sílu a něco zde jeste dorazi.