To pásmo srážek nad Prahou půjde sem na sever? Jestli jo tak to bude solidní kotel deště.
Diskuse o počasí Víkend přinese velmi silné bouřky s přívalovými srážkami, mohou působit škody
Peter Sedlák 1
pod trochu trvalym deštěm si maso nepředstavuju
To jsem teda zvědav co dorazí sem když máme tu žlutou výstrahu. No snad něco normálního a ne žádné masakry.
Jinak ta bouřka v jižních Čechách Kaplice, ČB a ČK to jsou nejhnusnější bouřky do tvaru V před chvílí to bylo vidět i na radaru. Tzv. V-SHAPED. Nechci dělat chytrého, ale někde jsem to i slyšel.
TheRealStormCZE
Tak PLZEŇ bez bouřky, a už asi ani nebudou :man_facepalming: Tak PLZEŇ bez bouřky, a už asi ani nebudou :man_facepalming: Tak PLZEŇ bez bouřky, a už asi ani nebudou :man_facepalming: Tak PLZEŇ bez bouřky, a už asi ani nebudou :man_facepalming:
i ten trvalý déšť je celkem síla, ale výrazný situace tady prostě nevychází. pořádné bouřky tu musíme sbírat typem RNG. v nějakou druhou vlnu navíc nevěřím. zbytečně rychle to tu zadusila kovadlina
Stachy: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1023420015...
Přál jsem si nějaký slušný hit, ale bohužel, okraj bouřky, ale jako každý by byl spokojený, prostě místo přívalového deště, je silný déšť a už to bude docela dlouho a prší dál, ve srážkoměru něco přes 10 mm už bude. Někde spadne 60 mm, někde 100 mm a někde třeba 15 mm, vždyť je to jedno.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.