Diskuse o počasí Nový týden přinese letní a přechodně až tropické teploty
Pořád nestabilita, v červnu nepršelo tady max tři dny a je to snad nezastavitelný kolovrátek. Fakt by mně zajímalo, kdy přijde aspoň nějaký pěkný slunečný týden toto léto. Loňský červen byl zase suchý až moc, málem to vypadalo na rekord, ten byl z roku 2003 16 mm vody, ale loni byla většina měsíce tady s podprůměrnými ranními minimy.
Já jsem zvědavý jak dopadne pak ten víkend, včera vítr, dnes déšť, achjo!
ludvicek
Tak já zítra vyrážím poprvé na "letní byt" abych to předpřipravil na prázdniny.. jsem se teda trefil, teploty mi tam mají stoupat až nekam k +35 až +38... si užiju, když tak pošlu report a nějakou fotku, jak to tam bude "pražit".. i když je to pravda asi nezáživné, modro, slunce kamení, to je naše znamení...
TomasMost
Ono ale prší pořád, ale ne tak moc. Dnes mám 15 mm, nejvíc bylo 16 mm 4.6, pak 10 mm a po drobných úhrnech šplháme dál, třeba se to fakt zaseklo nadelšo a červen bude "jen" průměrný
Tři dny úplně bez deště v červnu není úplně žádné terno, kazí mi to práci.
A kde máte tropy, teď tam mám čtyři žluté sloupečky ve výhledu inpoč, no to je naprosto úžasné vypadá to, že hysterie s tropama se odkládá na neurčito
Mně by teď po tom dešti a leckde hrůzách zajímalo co bude dál, příští týden se celkem pomalu vybarvuje, další srážky možná od středy, teploty fajn, ale co od začátku prázdnin... ty jo, to je zas psychárna, +15 nebo 30 a sucho nebo během několika dnů 100 mm. Tak ono už to uteklo jako voda, škola neučí a v pátek vysvědčení a jsem moc zvědavý jak jim to pak vyjde a co s nima, bude z toho zas akorát bolet hlava
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.