V novém týdnu už nás čeká o něco stabilnější počasí a občas se ukáže i slunce. Srážek bude celkově o poznání méně než v končícím týdnu. Také teploty postupně porostou.... Více >>
Už je to vážně na palici, tenhle předsunutý Medard.. 17tý den v řadě s deštěm.. Aktuálně v podstatě jediné srážky v celých Čechách kde...? No zase tady, miniknedlíček ..
V blbější dobu to přijít nemohlo.. Rajčata, papriky, dýně mám venku necelé tři týdny a každý den na ně chčije.. slunce skoro žádné.. Nejspíš to shnije všechno.. Výhled katastrofa.. Možná tři dny lehce nad 20°C, jinak až do půlky června 16-20°C v maximech.. Ten náš soukromý knedlík se tu drží už hodinu, je zde souběh S a JV proudění a návětří...
Dáša se tam rozplívá jak se hodně bude oteplovat,já tam vidím jeden den nad dvacet a pak ty raní teploty kolem šesti stupňů,to se rajčata a papriky budou kroutit a plesnivět.
jirka z Plzně Nic pěkného.. Tady se o víkendu vylila z břehů říčka Ostružná, silný přítok Otavy .. Ale pod vodou to bylo někde jen okolo řeky, nic vážného.. Takovéhle jezero, co je u vás, to je už zřejmě místy s většími škodami..
swan1 Pěkný.. tady též promoknuto ale potoky se nerozlily.. koukám na předpovědi, a příští víkend mi to dává opět... propršený víkend.. to je opruz, už..... Pamatuju si tu na legendární výroky typu .."a o víkendu zase tropy".. (DAWE).. takže navazuji.. a o víkendu zase deště..
V Komíně aktuálně solidní slejvák a i s krupkami. No poslední dobou se to Brna drží nepěkně. Dobré rány do 1km. Dle Aladina ještě k večeru a večer zabouří.
Jo úhrn to dalo tady docela velký, doma nevím kolik spadlo.