Diskuse o počasí Ani nový týden nepřinese stabilní počasí, v úterý dorazí studená fronta
No tak od pátku to vypadá srážkově požehnaně, ikdyž tento týden vypadal taky a u nás to moc nedopadlo. Ale ty srážky mně dokázaly v práci otrávit, to jo. Červen vypadá vlhký, ne jako loni a teploty budou s tím asi nižší. Tak ono dobře, že nebudou žádné tropy, ale taky ať to nespadne moc nízko, prosím si tak akorát a chtělo by to víc bezesrážkových dní, v práci mně to všecko akorát rozdrbe. Fuj tady ten vlhký rok, trochu utlumit už by to chtělo, květen skončí asi podprůměrný ale po jaké době
TomasMost
Mně výhled ubíral, ubíral až ubral aktuálně do pátku rovná nula, tak kdyby to vyšlo tak spokojenost
Západ by měl být srážkovější, něco už vás tam hernajs musí trefit něco lepšího, do pátku máte do 20 mm, pátek nulu a já pak od pátku do neděle 30 mm
No a první tropický den byl u nás loni až o slunovratu, tak kdoví co letos, loni to dalo 18 dní, předloni 22, tak stačilo by mně tak pět třeba bude nějaké překvápko, jen ne furt ty chcance jak to bohužel vypadá...
Poněkud zapomenuté téma, jsou rozepsané další nevím kolik nevím kde co číst a mám v tom chaos, ale tento týden překvapil třemi letními dny, dusnem jak v prádelně a srážkově od pondělí při sobotě máme 57 mm
Dnes tmin +13 a už máme +17 a oblačno, klidno a srážky už snad budou mimo, jde to to severně, v noci to hodilo téměř 6 mm a doma konečně něco udělám, jenže je tu totální bahno všude a slimejšeinvazi jsem už zmiňoval...
Další týden vypadá stále mokro, mně už asi odvezou
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.