Diskuse o počasí O víkendu přijde pravá zima, na řadě míst napadne sníh
Ta přeháňka je dost mohutná, všude kde to projde bude silná vánice, podle mě by mohlo čhmú aplikovat dočasnou výstrahu, můj názor. Na webkách je vidět všude prudké zesílení větru a vánice, tedy sněhová bouře, v realitě kdo to má možnost sledovat na živo musí jít o dost brutální záležitost...
ROFA
Ultimátní supercela
Jde to pěkně zeširoka..
Je to prostě přeháňková lajna se silným větrem, tu a tam výboj..
SZ jak má být..
Nic až tak brutálního v tom nevidím..
Rychle přijde a zase odejde..
Kdyby ten blizzard měl trvat několik hodin, jo, to už by bylo na výstrahu..
Tohle podle mě ne..
ROFA
Ano pěkné, vypadá to na slušnou zimu na horách. V nížinách asi moc nebude, takže zase je výhoda, že nemusím s ničím počítat ani to sledovat a ono stejně skoro nic nebude.
swan1
Už se to trochu transformovalo, blesky jsou pryč a částečně to zesláblo, jasný vliv srážkového stínu, ale ta síla bude stále velká, až to narazí na nějaký kopcovitý celek jako Šumava, Brdy, Vysočina, opět to nabere.
Debilni kamiony .. se tam asi nedostanu ..
Já si myslím, že i v Plzni u Globusu bude chumelit.viz Kralovice, už mají bílo z té lajny...
MostMost
je to dost proměnlivý. mezi ústím a teplicema jakási díra.
Live kamera Adolfov 750m nad mořem, moje oblíbená dovolená
taky tam mimo stín nic není
swan1
Ani to nemusí dorazit nad Brdy, protože přímo nad Brdy se tvoří nové silné přeháňky a jádra. Ta orografie je fakt zajímavá věc...
jirka z Plzně
Ano Kralovice dle webky silný zásah. Změna počasí jako na horách, přitom je to jenom nízká pahorkatina lehce nad 400 m n.m.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.