Lucina
Jo, někdo rád chladněji, to já nemusím, +21 v bytě je pro mne ideál, na spaní i míň.. přede dvěma dny, jsem to přehnal s přitopením a mladší ratolest šla zavřít kohouty, se slovy " Kdo topení zapíná, podporuje Putina", čímž mne dostala, a já dobrovolně nastavil jen +20..
Diskuse o počasí O víkendu přijde pravá zima, na řadě míst napadne sníh
tak, a už začíná padat. já si myslím, že dnešek a noc má nakopnuto jasně
TheRealStormCZE
I když už v ne plné síle protože klasicky KH blokují. Třeba tady pořád nicmoc.
palma
Ano já radši na noc chladněji,ale hlavně čerstvý vzduch. V paneláku i když netopím je strašně suchý vzduch a hned vydýcháno,takže za mě stále ventilačka otevřená Taky jsem doma cca každý den až po 17 hodině né li později,takže na co topit
Pod 0 jdeme jen středa čtvrtek přes den co se dívám na Němce
MostMost
Tak nás konečně trefila přeháňka při které KH nestačil.
PDA déšť se sněhem a do toho nárazy i 40km/h.
Celkem slušný a silný
Ale srážky bijou do oken
Před studenou frontou pěkně fičelo, ale zase tak hrozné to nakonec nebylo. Jsou i výraznější fronty. Nějaká přeháňka by se mohla trefit, aktuálně sem jedna míří, ale teplota letí k 6°C, takže to bude jen čistý déšť. Třeba se dnes objeví nějaký blesk, zatím byly nějaké blesky kolem Drážďan.
ROFA
Moc pěkné, to bych bral také Tady sice sněží už asi 3hodiny, ale intenzita se dost mění a hlavně jen pořád lehce nad nulou tak to odspodu taje. Teď sem ale míří něco intenzivnějšího tak snad to srazí teplotu pod nulu a sněhu bude přibývat. Co vyhřívání srážkoměru? O tom jste neuvažoval?
U nás sněží od rána, teplota kolem 1°, ještě pár hodin sněžit bude, ale řekl bych, že do večera a ochlazení pod 0 sníh vydrží jen v části obce nad 350 m.n.m.
Tak první přeháňka mě těsně obešla, fouklo 57 km/h a prolítlo pár kapek. Z 6.5°C se ochladilo na 5.4°C, takže nic moc. Snad alespoň v noci z toho pásma tady napadne poprašek.
Teploty na příští dny jsou dost rozházený kvůli té níži, co sem v úterý z Atlantiku přitáhne. Tak snad z ní nebude jen déšť.
Petr75
Uvažoval, ale moc bych si nepolepšil. Stanice je na větrném místě a obtékání vzduchu jímačem by se zhoršilo. Už takto to proměřuje. Musím si počkat až to prohřeje slunce či začne tát s teplotou. ?♂️ Pak můžu dostat sice se zpožděním i přesnější hodnotu.
Aktuálně jsme už na 6 cm. Celkem vydatná přeháňka.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.