Diskuse o počasí Nový týden již chladný a občas s deštěm, v závěru týdne se počasí vylepší
Mně by zajímalo jak dopadne druhá polovina týdne, napřed jsem myslel, že nejchladnější bude středa, ale ICON jede čtvrtek-pátek docela na východě kosu s vydatnýma srážkama a tmax 14/13, čhmu má teploty 20-24/22-26. Spíš jako vždy ubere čhmu, ale teplý víkend by mohl vyjít... co myslíte?
Ja jsem samozřejmě skeptik,myslim,ze bude kosa,ale doufam v teplejsi variantu V srdci se již s letem loucim a připravuji se zas do přištiho června na nekonecny podzim... I když ještě přišti tyden mi to dneska hazelo dva dny tricitek,ale to bude nejaky ulet,ktery nakonec nevyjde...
Tak snad aspoň vyjde ten víkend, poslední před školou... jinak čtvrtek a pátek už náš ústav teploty snížil, očekával jsem to. V pátek už by pak pršet nemělo, zatím máme přes 20 mm a do čtvrtku do večera by podle modelů ještě ze 20 mm mělo napršet. Pak týden od srážek klid doufám, potřebuju makat
Miriam
Taky pozoruju, že ICON poslední dobou strašně podhodnocuje. Dnes dává max +18 a je +22, krásně se vybrala obloha, jaká změna před chvílí bylo ještě +20. Od západu se sunou ale nějaké srážky, ale nevím co z toho bude. Srážek už bylo v srpnu až dost, potřebuju aspoň s týden bez deště.
Ta neděle vypadá zas i na bouřky a pak snad už bude klid a normální září...
Neuro
No jo +20 je teď ve výhledu a na pohodu, ale co tam cpal ICON ještě před dvěma dny, víkend +14 a to už moc na pohodu první týden v září není. Jsem viděl někoho z jižních Čech jak musel tento týden zatopit a Yór to určitě nepsal
VHK
Doufám, že ty srážky nedolezou ke mně, mám něco rozdělaného už se ale zatáhuje i tady, no vypadá to bledě
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.