V novém týdnu nás čeká nestabilní počasí. Přes naše území přejde několik frontálních systémů a počasí se bude rychle měnit. Polovina týdne bude teplotně až výrazně podprůměrná, druhá naopak průměrná až nadprůměrná. Ve středu nás čeká dokonce letos zatím nejchladnější den prázdnin.... Více >>
Diskuse o počasí V pondělí bouřky i s prudkými nárazy větru, v polovině týdne citelné ochlazení
Rozdíl teplot bude při přechodu pondělní studené fronty citelný. Atmosferický tlak spadne na hodnotu kolem 1003 hPa. Ochladí-li se před bouřkou o více jak 15°C můžete počítat s krupobitím.
No jsem zvědavý na ten víkend jaké teplo to bude, chmu na sobotu dává 26-30 v týdenním výhledu a v předpovědi na zítra dává 24-28-takže si vyberte , jen na západě 23 a mně in počasí +22. Při pátku fakt velká jistota
Nejchladnější je ICON, ten mně dává kolem těch 23 a chtělo by to aspoň nějaký ten letní den s +25, protože pak to vypadá na teplotně podprůměrný a deštivý týden, který jsme tu v srpnu zažili asi naposled v tom 2006 po jednom z těch nejteplejších červenců... tehdy vidím po deštivém týdnu ještě 8.8. spadlo 92 mm, to je síla
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.