Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Trvalé sněžení, hlavně na jihozápadě Čech i vydatné s komplikacemi v dopravě

Diskuse o počasí Před námi je hodně větrný týden, na horách připadne až půl metru sněhu

156
# 06.02.2023, 07:11

To vypadá že by mohlo odpoledne a večer dorazit do Čech nějaké sněžení, modely něco mají na úplném severozápadě tak třeba to překvapí

251
# 06.02.2023, 07:16

Jirke85
Po sněhu ani památky a aktuálně v 5 m -9, takže klidně při zemi -10, to je na hraboše slušný, ale u nich bude problém v tom, že by takhle muselo mrznout tak měsíc nebo aspoň 14 dní, nějaké 3 noci to asi zvládnou, na podzim jsem na chalupě vždy slyšel odevšad takové chroupání, pak jsem našel děravé skořápky ořechů, ještěže jsem v záhonech ryl víc jak oni a nemají tam co žrát, snad jedině topinambury, ale to je mi jedno (pár ks).

# 06.02.2023, 07:39

kuba
Hlavu si s tím nedělám, nic tu nebude. Šanci mají jen KH, kopce a okolí na západě. ;-)

# 06.02.2023, 07:49

Miriam
Tak my jsme včera měli nakonec maximum +0,3 a v noci -6, takže taková normální zima 20. století.:D

Jinak dnes by snad mělo být v noci ještě o něco chladněji, ale pak už oteplování, na hraboše tedy raději nějakou tu chemii. Pár let zpátky jsem kupoval "jed" na bázi kofeinu (tedy vůči životnímu prostředí naprosto neškodný), hraboše po tom měla údajně klepnout pepka...:D No, sežrali i tak skoro všechno.

# 06.02.2023, 07:53

swan1
Jdu...

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.