Diskuse o počasí Napadlo do 5 cm mokrého sněhu, rychle roztaje
Docela se oteplilo o proti vcerejsku a tak snih roztal celkem rychle, rano uz nic. Aktualne je nejtepleji ve vychodnich Cechach, Slezku a na Morave, zapad je o neco chladnejsi. Dnes zatim Txx Frydlant nad Ostravici +10.7 °C. To se jeste zvedne. Moc dlouho ale to teplo nevydrzi, v predpoovedi jsou fuj fij ledove dny.
Na novinky.cz psali, ze na Snezce se vyskytl orkan, konkretne naraz 119 km/h. To uz je nad dolni hranici rychlosti orkanu, jenze pro jednotlive BF stupne se nemeri vitr v narazech, ale prumer za casove obdobi (napr. minuta). Ogimet SYNOP ukazuje narazy vetru 11653 Ceska Snezka 122 km/h, Polska Snezka 115 km/h, dale Svratouch 79 km/h, Serak 79 km/h a Lysa hora 79 km/h. Nejvic foukalo dnes rano.
Lekníne
Nevím, jestli si to uvědomuješ, ale je prosinec, a toto počasí k tomu naprosto patří, jestli se ti zima nelíbí a nevyhledáváš ji, existují tu uřčitě jižnější destinace, které ti svým klimatem budou dozajista vyhovovat více
Stěžovat si na normální počasí pro daný měsíc je opravdu blbost.
Doizer
Jasně, jsem s tím smířený, že je prosinec a na jih taky pojedeme , ale jen mně vyděsil ten pohled na Ecáka 14.12., Tmin-15 a Tmax-7, tohle normál moc není a mohlo by to fakt ještě chvíli počkat
Je to jen model, jeden blbý výstup, nic není jisté.. pořád si opakuju
Ale jinak mám zimu celkem rád, když to nejsou extrémy hore nebo dolu.. no jaxi to dopadne
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.