Ve dvou metrech Tmin +2,1, při zemi nevím, ale už jsem byl teď na obhlídce a žádné škody jsem naštěstí neviděl. Doufejme, že to bylo tuto sezónu už naposled. Na noc už tam mám oblačnost a minima 6-9, zítřejší maxima stále 14-17, zde na webu pak teploty donevidim stále jen kolem 20, s pondělním 6.6. propadem na 13
Diskuse o počasí V novém týdnu proměnlivé počasí, občas zaprší
tak minimum ve 2m bylo +4,8 a při zemi bylo +2,1,, takže pez ztráty kytičky, přežili cukety rajčata..vše..výhled dle mne dobrý, postupné stoupání teplot až k +25 na konci výhledu. No srážky to dává na úrovni pár mm, tak se tím nebudu trápit, vody v nádrži mám dost a ve studni taky..
Estofex s další 3 to nás ale nezajímá protože to je mezi Rumunském a Bulharskem, ale je to zajímavě.
Dnešní mrázíky jsem už moc neřešil. Ve 4 ráno byly 3st. No při zemi asi mrazík byl, ale ředkvičky a kedlubny mi žerou furt slimáci já už na to jebu. Ještě letos nebo příští rok si to zasadím v květináčích nebo v truhlících a bude. Na zahrádce bude jen hrách a jahody maliny.
Rajčata a papriky to doufám taky přežily už jsou docela velké a mám je v kyblech a bedýnkách
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.