Už to leze přes 8cm a padá furt jak o život.. Celý leden+únor+ březen tady v podstatě nic a v dubnu toto.. Ale hlavní je ta voda co z toho po neděli po roztátí bude.. Škoda že tato TN byla rozevřená jako nůžky a že ta vláha není plošnější... -0,2°C
Valep Tady sice aktuálně sněží, ale je to všechno jen pocukrované, úhrny zanedbatelné, kdyby vysvitlo při tomhle větru slunce, tak je veškerá vlhkost z tohoto sněžení za 2 hodiny pryč, takové odpoledne v dubnu tady nepamatuju, meruňky jsou většinou již v květu, zítra ráno -3 a v pondělí ráno -6, to je v kopru.
No, ta níže nad Itálijí to hezky točí... tady máme pořád +3,5 a dolu to leze pomaličku polehoučku, jsem zvědav, co to udělá do rána, je zataženo, mírně fouká..srážky ve zlomku milimetru..
Tady je bílo, dle předpokladu 2 cm, na koulovačku to je, aspoň něco, spíš jsem nakrknutej na ten vítr co má být zase od pondělí, protože to všechno vyfouká, to fakt nemůže být normálně vlhko, tepleji a bezvětří.
Tak Icon tam má na příští pátek a sobotu teplotní rozhraní, dost srážek a zase snih, v Německu i kolem 100mm, snad to nevyjde Jediný Ecák tam drží na příští víkend celkem teplo a hlavně pak dal i dost vysoké teploty, kéž by to vyšlo
Tak je tu 9cm, -1°C, sněžení ustalo.. Od prosince tu u nás takovéhle sněžení neproběhlo.. Příští čtvrtek-sobota to tu maluje 45mm, na dalším rozhraní, tak půl napůl déšť x snih.. Pak po neděli oteplení.. Uvidíme., je to ještě dost daleko.. kuba Pro Šumavu je tam i přes 100mm. Zatím je to od GFS nástřel na 5-7dni dopředu, uvidíme, co tam budou mít modely v úterý, ve středu...
Minimum na dnešek -1,5 a to až nad ránem, takže v pohodě i se stromama, uvidíme co přinese noc na zítřek.. Výhledy mne baví, tem, skoro letní den ve výhledu mne nebaví, takový hupy zase... ale jo ono to zmizí ( snad tam nebude pak ještě víc ). srážky ve výhledu celkem skoro 20 mm, dobrý by to bylo..
Kokos342 Tak poslední dny něco nepadalo určitě jen na SV.. Včera dostaly suverénně nejvíc sněhu J a JZ..a už zase tu sněží.. Já doufám, že na příští týden zůstanou nějaké plošné srážky a teploty budou tak nějak jakž, takž.. Edit: Tak nový výstup je parádní, aspoň z mého pohledu..