Diskuse o počasí Před námi je velmi teplý a větrný týden, vítr opět způsobí škody
Linie z Německa do Polska, nebude kvůli tomuhle ta trojka Estofexu na dnešní noc?
Najednou před chvílí to udeřilo nárazy přes 100km/h
A jak vždy, ostatní oranžové nebo i červené když vzniknou tak blesky nula ale třeba na severu bouří při všelijaké odrazivosti.
Byl tu predchvili obrovský vítr a stále jedna přeháňka za druhou.
Stranik
Tak já mám tady zatím maximum 84km/h, což je dost daleko za předpovídanými 112km/h, ale uvidíme, zda to ještě nenastoupá, trampolínu jsem evidentně dobře přikurtoval, jenom jsem nesundal síť a ta mi v tom větru trochu ohla dvě tyče.., takže fukéř to je hezkej..mame + 11,8... taky dobrý..holky jsem nechal doma, abych v tomhle jezdil sem a tam do školy, tak na to se můžu..
Hlásím totální propadák . Trochu jsem zaspal ty největší nárazy a teď to venku už moc nefouká. Podle informací, co mám tak ráno kolem 7:00 tu nic moc výrazného nebylo, jen to trochu zahučelo. Z profi stanic v mém okolí není nikde přes 90 km/h a o pár hodin zpět bylo jen lehce přes 20 m/s. Co se týče srážek, u mě totální propadák. Pokud bych nepočítal včerejších pár mm z teplé fronty, tak opět nula. Pásmo na severu ode mne nechce dolů a slábne a Aladin to smazal na nulu. V mé teplé suché oblasti se člověk počasí nemusí vůbec bát. Tady je pořád klid a nic se neděje. Dnešní den je toho příkladem. Už mě to nebaví s napětím sledovat očekávané dramatické situace, které nakonec dramatické nejsou. Jo jinde v ČR ano uznávám. Okolí Krkonoš má velmi silné srážky. Intenzita kolem 15mm/h.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.