Venku mrzne a naštěstí sněží. Zatím nic velkého, ale snad něco dojde a 5cm nám případně napadne. Koukám, že JZ od nás je to i s kapkami deště, tak snad tu sníh vydrží.
Aldy1977 jsem rád i ne protože si musím tak na půl 6 dát budíka abych hrabal 3 hodiny před hotelem ,ale vzbudím se kouknu z okna a kdyžtak se na to vykašlu podle toho kolik toho bude
Luka S No nedalo mi to a ještě jsem mrknul na radar a některé modely. Mohlo by něco na vychod dorazit po půlnoci, ale vidím to zde tak kolem 2 cm, u vás 5 cm
Aldy1977 to je pořád záhada ecák dává do úterý k 15 cm ,gfs jen 5 což se mi zdá jako blbost a už teď něco vzniká před tou vlnou,jestli se to tu stopne tak může být překvápko,zvláštní je i jak se to zítra rozpustí aby celé pondělí sněžilo,mi něco říká že se to nemusí ani rozpustit ....teď náhlý poryv větru který skončil už k večeru ve výšce je hodně studený vzduch Lysá -8,4 když se koukneš tak aladin je teď jako v 1 v noci
Hustě sněží, teplota -1°C a už napadl další poprašek, takže úplná nádhera. Od západu jde teprve to hlavní, takže by těch 5cm mělo býti reálných. Koukám, že se prý na Vysočině, Moravě a kousíčku východních Čech utvořila inverze, takže teploty jsou zde pod nulou a mělo by zde většinou sněžit.
Aidamko1 ecák tam má na 00.00 takový výstupek k východu,zajímá mě jestli to bude to od vás ,jak to jde na jihu před frontou,pak by byl teda hodně přesný
Luka S Uvidíme jak to tam u vás bude, ale pravděpodobně dnešní zásyp nebude u nás na východě jediný a hlavně poslední. Aladin se přidal a na zítřejší večer maluje další sice slabší, ale trvalejší sněžení, takže dalších 3-5cm by to dát mohlo. Maxima by měla zůstat maximálně na 0°C.
Aidamko1 jj jen že to co maluje tak by byl až děsivě přesný,jinak právě dává i nejvíc sněhu ...asi o hodinu se zpozdí,ale jinak tam má ten výstupek na východ,to bude ten jih co jde podél hranice nahoru
U nás to padalo nejprve ve ale později to přešlo v drobný déšt' ... Byl jsem venku, honem jsem to vyhrnoval protože až to večer v neděli zmrzne, tak to bude vážně prdel. Taky že bude, ono to totiž tentokrát nestihne roztát ... to bude panečku náledíčko jako prase, to zas bude bouraček .... Čápovi83 nezávidím šichtu v Neděli večer. zdravím přes houpačku ...