Dnes večer přes naše území přejde studená fronta, po které k nám pronikne přechodně studený vzduch ze severozápadu. Dnes naměříme většinou 14 °C až 18 °C, na jihovýchodě až 19 °C. Zítra se ovšem v průměru o 4 °C ochladí. Denní maxima tak vystoupí jen na 10 °C až 14 °C, na jihovýchodě na 15 °C.... Více >>
Diskuse o počasí Ve druhé polovině týdne se oteplí, naměříme přes 20 °C
A jako vždy: nejchladněji v úterý, o víkendu vedro jako v červenci (takže těch 30, co jsem předpovídal, může padnout a je to čím dále reálnější) a srážky a citelné ochlazení opět v úterý a příští víkend zase sucho a přes 20. A pak bude někdo kecat, že o víkendu vždycky prší a je zima. Kdyby aspoň léto propršelo jako kompenzace za tenhle otřes, co tu panuje už od konce března.
F4
No jo. To už jsme slyšeli.
igor127
Nepřekvapuje mě, že to píšete zrovna Vy. Ale zrovna suchá JM by si takové léto taky zasloužila. A negativismus zapříčiňují dementi, kteří se při letních teplotách neumějí chovat, tak proč si to nepřát, navíc když zimy stojí za prd. Může se to trochu vykompenzovat a já zase nechápu, jaká je to hrozná tragédie, když by po x letech takové léto bylo. A stejně to nevyjde, protože takové štěstí mít nebudu. Také neříkám, aby to propršelo všude. Mně bohatě stačí naše oblast.
F4
Zasloužila ale kvůli svým nepřiměřeným přáním a chováním lidi se nehodlám měnit na negativního člověka, a.pak být ještě víc nasrany že mi nevychází me přehnané nároky. Raději se spokojíme s tím, co je a budu se udržovat v dobré náladě, než se zlostit kvůli počasí, které nezmenim.
Ježiš jak já se těším na normální teploty kolem 20 od čtvrtka, tady více než 22-23 nečekám, takže naprostej ideál, ještěže mám dovolenou, lepší než 30ky, změna v pondělí bude zajímavá, takže se na ní těším, ale jestli budou opravdu -3 ve středu ráno, tak to bude masakr, vegetace je snad o 14 dní napřed, já sklízím hlávkovej salát, kterej byl venku celou zimu a moc toho zasázeného naštěstí ještě nemám, takže spíše mě zajímá ovocný sad.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.