Diskuse o počasí Výrazné ochlazení se blíží, teploty klesnou o 10 °C
dawe
https://www.pod.cz/portal/Srazky/cz/PC/Mereni.aspx...
Na pár hodin lehký mráz jsi měl, podle setrvalé teploty tam máš opravdu dekl, nezávidím.
ROFA
No jo, ale máte úplně jasno, ještě ráno všude rosničky tvrdily, že odpoledne se tady vyjasní a ono zatím nic, že by opět zbytečný optimismus, přesně to jsem čekal, proto to tak sleduji, Telč má aktuálně +3,3 a takovej Temelín dokonce jen +2,6.
Lucino východ je naprosto zlatej, když má pršet, tak fakt leje, teplo je tam parádní a slunce oproti nám nesrovnatelně a lesy gut.
Hmm, zajímalo by mne, jak mají ta teplotní čidla umístěná na Kladně, dle současného stavu je na Kladně +8.. já tady koukam na data i na kontrolní teploměr mám na čidle na severní straně, 4,2 a na teploměru 4,5.. asi..nějak velkej rozdíl to je, navíc už od poledního pere slunce...
No, a teď jsem si místo města, rozkliknul na in počasí jednotlivé stanice a na křivce to na Kladně pro změnu dává 5,3, což už by bylo možný... a teď babo raď, co platí...
Jo, jo, koukám jak výr, protože chvíli po tom, co jsem to sem napsal, už je to v cajku i u rozkliku na města, díky za rychlost!
Prady
To jste se měli krásně u nás to také nevyšlo slunce jsem viděl jen asi tak do 10:00 hodin pak se od J zatáhlo nízkou oblačností a jako u Yurriho foukal studený vítr pocitově bylo kolem 0 brr dnes to byla taková první ochutnávka zimy docela se těším na víkend sice bude trochu pršet ale proudění se změní zase na teplejší jižní takže zimní bundu opět odhodím
Tutugon
Jojo , dneska bylo tak krásně, že jsem asi i naposledy posekal trávník...stačil uschnout od noční námrazy. Vítr jen lehounký vánek :-) Vlhkosti v půdě pořád dostatek i když už delší dobu nepršelo....přeci jen ty silné ranní rosy to udržují jako každý den spadly 2mm.
Yurri
Souhlas sluneční záření je v tomto období k nezaplacení. A na severozápadě ho bylo vždy méně než u Vás. Předpokládám, že z dlouhodobého hlediska se to ani nezmění Jestli se na víkend zatáhne, oteplí a naprší mi také rozhodně vadit nebude.
palma
Dům optimalizovaný pro využívání solárních zisků v kombinace tepelnými kapacitami je na tom stále výborně.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.