Diskuse o počasí ČHMÚ varuje před sinými bouřkami 25.7.2008
In-pocasi
Myslite si, že na Slovensku je to s bourkami lepší??? Vžádnom prípade!!!, aj tu teraz našu obec Košické Olšany zachití bourka od severu!!! Ja už se začínam velice zlobit na ,robia mi nervy!!!
mirko 15 rokov kosicke olsany
Silnější bouřky se očekávají na východě Slovenska - ale to hlavní bouřkové pásmo už je mimo Slovensko. Nyní postupuje od východu přes Česko a část Polska.
zajtra budu najviac na slovensku bo budu postupovat od vychodu
Tady začalo pršet,ale bouřka ta není žádná.
tommmmm
N...E...S...T...R...A...S.. N...A...S...!!!!!!!
východniar
nestrasim hlavne na vychodnom slovensku
Bouřky se nám vyhly,jen mírně zapršelo.
pocasi v dubnanech
podarilo se mi minuly tyden zareg. na freemeteo!!!
Nepodařilo a ani mě to nevadí.Mě stačí tato diskuze.Ale počasí je tam dobré i pro Dubňany.
pocasi v dubnanech
mne se podarilo!! ved ti rikam ze podarilo!!
Teď jsem to zkoušel 4x se registrovat na to freemeo a pořád mě to ukazuje že je to chyba abych to zkusil znova.Je to nějaké divné.
pocasi v dubnanech
Neregistruj se, ja jsem se ihned odregistroval, dostavaš aktuálni počasí jaky máš aj na webe, a meteorol. upozornení je jen pro hl. mesto praze, neoplati se to!!
Díky,máš pravdu je lepší se vždycky na tu stránku podívat.Taky nemusím být zaregistrovaný všude.
pocasi v dubnanech
Neregistruj se, ja jsem se ihned odregistroval, dostavaš aktuálni počasí jaky máš aj na webe, a meteorol. upozornení je jen pro hl. mesto praze, neoplati se to!!
Proč lžeš? Já dostávám meteo upozornění pro jakékoliv město si nastavím. Raději se v tom nauč dělat.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.