Diskuse o počasí Po deštivém a chladném pondělí se oteplí
No právě... čeká nás zase sušší počasí, v Čechách bude zase docela sucho a podzim může skončit celkově suchý. Že je v září letos chladněji je fakt, ale kromě Moravy to na bombastické srážky nevypadá... ještě se budeme divit v říjnu a v listopadu, ale samozřejmě nechci strašit.
aura333
Možná byste se divil, ale letošní září je teplotně jenom lehce podnormální. Je to způsobeno stále hlavně velmi teplým 1. zářím, a také minulá středa, čtvrtek byly teplotně nadnormální. Od příštího úterka do pátku má přijít další teplotně nadprůměrná epizoda, takže si ve výsledku stejně myslím, že září bude teplotně nadprůměrné. Ne moc ale o ten 1-2 C nejspíše ano. Z příštího týdne bude nejchladnější pondělí a pomalu se rýsuje docela citelné ochlazení příští víkend. Přes týden se pravděpodobně dočkáme i letního dne a to ve čtvrtek nebo v pátek. V neděli by pak mohl přijít nefalšovaný podzim s teplotou okolo 14 C přes den. Zatím se zdá, že příští týden bude téměř kopií týdne současného.
Tropy zachraň se kdo můžeš !!! Prorok dawe věští apokalypsu, a na po dvacáté mu to už možná vyjde.
No kdyby nepřišlo to avizované úterní ochlazení, tak by se to ktěm 30 už v úterý dostalo, zmetek má ještě sílu. No a kde bude netepleji dnes? Samozřejmě kde jinde než na SZ. Snad se to nedostane k 25. To ať je klidně přes pracovní týden a na víkend taky zase po delší době zataženo a chladno. Příští týden zase bude kopií tohoto - přes týden celkem slušné chladno ale bez slunce by to nešlo a udeří sobota a teploty poletí nahoru a oblačnost se rozpustí. Srážky ve výhledu žádné, takže se zase vrátíme do standardního módu. Chvála Bohu se rychle se zkracující dny, i když večer je pořád moc dlouho vidět.
No 30 už asi letos nikde nenaměříme max nějaký letní den 26-27 stupňů nejvíš už je moc pozdě na to aby bylo 30 vloni právě v tuto dobu bylo kolem 30 stupňů U nás už teploměr nenaměří ani těch 25 stupňů ale zaplať pánbůh že nebyl dnes ráno mrazík ještě to šlo min 5.8°C příští týden už se bohužel budou uklízet květiny pokud se vyjasní ke konci příštího týdne tak klidně může mrznout nejen při zemi vůbec se netěším
F4
Já jsem naopak nerad že už není do 21:30 vidět jako o prázdninách včera jsem rozsvěcel už v půl osmé a šikmo mě taky štve v červnu pěkně jsem měl slunko nad hlavou a teď to oslňuje ale tak musím si zase zvyknout
Straky
No, teď vážně, koukněte na http://www.nahouby.cz/diskuse.php , tam dáváme fotky.. je to tam aktuální, momentálně v lesích nahoubováno až dost...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.