Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Zpočátku na části území ještě ledovka, během dne se situace zlepší

Diskuse o počasí Slovensko sužují povodně, Tatry silný vichr

# 23.07.2008, 17:07

Počasí ve střední Evropě ovlivňuje tlaková níže nad Balkánem a ta zejména nad východní Slovensko přináší vydatné a trvalé deště. Na východě se již vylévají z koryt první řeky. Na několika místech je hlášen 3. SPA. Ve městě Vysoké Tatry byl vyhlášen mimořádný stav.... Více

531
# 23.07.2008, 22:21

Přesně za 4 dny jedu na Slovensko na dovolenou a náhodou do Vysokých Tater. V práci jsem přemýšlel který termín si mám vzít a chviličku jsem uvažoval i o tomto týdnu, tak ještě že různé okolnosti mi připsaly ten druhý týden,nevim jak bych tam teď někde pod stanem mrznul a byl promáčenej,Štestí a náhoda stály na mé straně, jen je mi líto ostaních výletníků a samozřejmě taky škod a lidí kterých se tato povodeň dotkne.

# 24.07.2008, 18:59

jaroslavec
Predpoved pre Vysoke Tatry pre nadm. vysku 2010m: Dnes v noci silné prehánky a 8st., S/SV víter do 20km/h. Zítra zataženo, ráno déšt, postupne behom dňa lehké prehánky. Teplota denni do 10, nočná do 8st. V sobotu oblačno, častečne zataženo a lehce prehanky, teplota stejná jako zitra. Vyhladka na další dny: Polooblačno, v utery a v stredu častečne zataženo a slabé prehanky. Teplota v noci do 6, cez den do 12st. Víter od nedeli začne slabnut, v sobotu muže dosahovat 20km/h, postupne behem dalsich dny bude slabnut na 6km/h!!!:!!: :!!: :!!: :!!:

# 24.07.2008, 19:55

pocasi v praze
Na Lomnickom stite-2655m.n.m., možno aj na chopku, ale musim ti rict, že na Lomn. stite a chopku je snežení normálny jav:snih:

# 24.07.2008, 21:07

Silný vítr dnes dopoledne foukal i u nás v Dubňanech.Nárazy dosahovaly až 18m/s,odpoledne zeslábl na 3-7m/s.Deště u nás moc nebylo.:prsi: :) :) :!!: ;-)

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.