dawe
Tak já nevím proč z toho děláte konec světa
Minulý rok bylo touhle dobou 36°C a beze srážek a co teď sotva 30°C a dost srážek a příští týden od středy 18-24°C a hodně deště
Je pravda že na východě bude zase tepleji a méně srážek ale v noci na úterý zase můžou přijít bouřky a pokud vím tak na severovýchodě máte srpen už nadprůměrný co se týče srážek, nebo průměrný to nevím ale oproti srpnu 2018 je tento srpen chladný
Diskuse o počasí Letní až tropické teploty se přechodně vrátí o víkendu
Srpen je zatím teplotně v normě, srážkově taky. Ale stále jsou větší úhrny srážek na východě než západě. Aspoň, že už je znát zkrácení dne od slunovratu a bude to i nadále svižným tempem pokračovat, takže případné vedro už bude o něco málo snesitelnější. Přesto si myslím, že to neřeklo poslední slovo.
dawe
Tak nevím proč u nás má být o 15°C méně než u vás to za prvé a za druhé má být nejtepleji na jihovýchodě protože se bude ochlazovat od severozápadu takže se laskavě ty své žvásty strčte za klobouk a pokud vám vadí že u vás bude 28°C tak podejte žalobu na planetu zemi že v západních Čechách je zima
dawe
Nechte toho už vždiť se na vás řítí bouřky a co pořád máte že západní Čechy budou v pondělí a úterý chladné no a co vy jste měli zato chladněji v červnu a v červenci zato na západě padaly rekordy jeden za druhým tak teď se to konečně obrátí a až nás ta vlna přejde ve středu tak už bude doslova podzim na celém území
dawe
A já vám povím kdy v lednu toto pořád slyším dokola od meteorologů v Čechách déšť na SV sněžení a mráz na západě klidně i 10 nad nulou a to už bohatě dá těch 10 stupňů mezi západem a východem.Tak si nevýšlejte že jste to nikdy nezažil ale zažil skoro každou zimu je v Těšíně víc sněhu a ledových dnů než u nás.
Tak aktuálně 24,1°C a polojasno přeháňky nás obešly a je tak krásný den a navíc tak hezky má být i o víkendu jo ale já zapomněl na věštbu uživatele Dawe že má být o 15°C chladněji než u něj tak pokud bude u něj 28°C tak u nás bude 13°C tak to abych si vzal rukavice a přezul gumy na autě
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.