Včera po dlouhé době celé naše území zasáhly vydatnější srážky. Nejvíce pršelo v Královéhradeckem kraji, kde i v nižších polohách lokálně spadlo kolem 40 mm srážek. Srážkové úhrny navýšila i večerní bouřka, která sem dorazila z Polska.... Více >>
Fstorm Tak tady už máme za dnešek zatím 20mm a uvidíme co bude do večera mohlo by to dát těch 40mm jak píšeš leje tu pěkně pořád a asi bude podle radaru
Já mám smůlu jako prase to je u vás už druhá intezivní srážková vlna, která nás jen těsně líže. Stačí aby se posunuly srážky víc k západu a máme je tu. Závidím ti
Fstorm je to tak jak pišeš dival sem sa ted na radar pořádně a vali tu enormě jen vas to liže to sa posune aj k vam neboj uhrn sražek za hodinu je 4 až 5mm je to nadhera přeju ti to at to k tobe dojde ten lejak:
Fstorm ja taky mohly by uvidime možeš dojet bydlim na rybníkách maš to kusek ke me rád ta přívítám ted to ale trochu polevilo ten nadherny a když dojedeš třeba přijde i ta
Mě stále fascinuje, jak se z redakce napíše, že se deficit snížil, že je to dobře a dodá se, že díky tomu pominulo riziko požárů a proto se budou moci pálit čarodějnice, jako kdyby to bylo to nejdůležitější. Kdyby pršelo i nadále, tak to je snad dobře, ne? Sucho se zmírnilo hlavně v oblastech, kde spadlo > 20 mm, pod 10 mm to není bůh ví co a jen se svlažila svrchní vrstva.
F4 To je snad jasné, hlavně,že už neprší aby lidi mohli na procházky a pálit čarodějnice a slavit 1.máj bez deště ne? Co,že je sucho, to nikoho nezajímá
F4 Nechápu, co Vás na tom fascinuje. Obojí je pravda. Že zrovna Vám požáry nezpůsobují žádné problémy jaksi nezajímá tisíce hasičů, které by bez toho včerejšího deště dnes při pálení čarodějnic měli velmi pracnou noc.
Fstorm ted přestalo uvidime na jak dlouho ale ještě určitě něco bude a aj u tebe uvidíš to. Budu sa modlit aj za tebe a aj na tu tvoju može klidně ještě dojít