Pokaždé, co otevřu diskuzi, tak nečtu nic jiného, než jak v Českém Těšíně v létě největší horko a sucho a v zimě největší teplo. Furt dokola, ani kousek pozitivního příspěvku
Lucina díky za info,tady je jastně vidět že i nížiny na východě budou bez sněhu v sobotu.A ne ty řeči že my tu budeme mít nejchladněji a o víkendu 20 cm sněhu.Zítra tu nebude po sněhu ani památky tadyale to je stejně fuk,ty 3-4 cm nestály ani za řeč.
Lucina paradoxně v čechách je na hodně místech chladněji než u nás,nemělo to být naopak Ale mě to nepřekvapuje,za těchto situací karvinsko otepluje jako první,ale proč tomu tak je to je mi záhodou..
dawe Mě už je jedno co oni si tady hlásí, na in počasí má být v 13h u nás -4 Já jsem ráda, že aspon tady z práce mám výhled na bílou krajinu a že jsem viděla pořádné chumelenice letos
Tady je taky jen poprašek, sem tam pár pěkných chumelenic a krásný pohled na kopce v dálce, kde je dost bílo Kdo chce sníh, zajede si na hory a tam nadílka je pěkná, Bečvy i Karlovice.
dawe Je mozne, jestli si neplete venkovni a vnitrni teplotu. Pokud Vam to ukazuje 21st,.tak je dost pravdepodovne,ze je to u Vas doma. musite koukat na tu spodni.
V Karvine, tezko bude nejak teplo...leda, ze bydlite v blizkosti nejaky teplarny, ci to porovnavate s Lysou horou. Hezky den.
Vypadá to, že celá těšínská oblast se během noci a zítřka dopoledne ocitne v největším sněhovo srážkovém pásmu. Min. 20 cm jim tam připadne dle mých výpočtů !