Oteplení se zaseklo těsně před Prahou. V Benešově je 16°C a v Praze 8°C. Mlha se nechce rozpustit a trvá inverze. Tak jsem zvědav zda se to přes noc rozfouká.
Tak u nás vítr nejvíce foukal kolem půlnoci kolem 80 km/h dokonce způsobil malé škody aktuálně už neni tak silný jako v noci ale stále fouká okolo 50 km/h
Tutugon Za noc na Vysočině (19-7) u hasičů 171 událostí, to je pěknej masakr, lítaly i střechy. Za 24 hod. bylo dokonce 315 událostí. Jsem v Karlovejch Varech, kde je jasno a bezvětří, pohodička.
Tady od půlnoci taky takový hukotrychlost nemohu posoudit v 7 ráno taková mini bouřka částečné uklidnění větru a dle modelů další várka vichru má dorazit co nevidět
Zítra opět výstraha na silný vítr na Vysočině, nárazy třeba na Havlíčkobrodsku budou jen o trochu menší než minule, ale pořád kolem 25 m/s, škody to určitě opět nějaké nadělá.
U nás nakonec byl vítr docela slabý sice v nárazech foukal(30-40 km/h) ale jinak byl slabý ale třeba Windy u nás předpovídal až kolem 70 km/h takže u nás ta předpověď docela nevyšla a jak to bylo su vás?
Frantis95 Já jsem i docela rád že to dnes modelům nevyšlo v úterý ta čina my už stačila v lesích ještě zůstalo pár spadlích stromů ještě že dnes nic k nám nedorazilo