Letní sezona naplno začala ve Středomoří. Všechny státy na jihu Evropy již hlásí tropické teploty. Výrazně nadprůměrné teploty hlásí západní Středomoří. Ve Španělsku se v tomto týdnu teploty šplhají přes 35 °C.... Více >>
Hele já jsem byl vždycky teplomilnej typ,35 ve stínu v Řecku mi nevadilo,u nás mi to taky nevadilo,ale vždy se musí splnit několik podmínek: 1. Nesmíte být v práci 2. Nesmíte být v autě 3. Musíte být u vody a přes den nepracovat Pak jsou mi vedra u..., jo ale ta voda musí mít ideálně tak 25st.,jinak mě z toho bolí v krku,to mě bolí i ze zmrzliny a i z chlazených limonád,led nepřipadá v úvahu,v noci mi venkovních +20 naprosto vyhovuje,v bytě více než 26 nemám skoro nikdy(severní poloha),jak je v noci +10, tak je to na mě hrozná zima, on ten teplotní rozdíl 15-20st. není pro mě ideální, chce to tak do 10st.,přes den 25-29 a v noci 17,to je super.
Středomoří také hlásí pořáry, po Portugalsku, i v Chorvatsku udatně hoří již druhým dnem v oblíbené Makarske a v jejím okolí, v noci vznikají nové a nové po¨žáry a byli evakuováni i hosté z některých hotelů a místní. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pozar-iznad-tuc...
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.