Diskuse o počasí Čekají nás první tropické teploty letošního roku
Letní teploty vypadá, že moc dlouho nevydrží. Tohle mě teda zarazilo, je to sice ještě pár dní, ale tak chladná noc v červnu??
http://www.ve...t=20170602/03
Ondra83
Vzhledem k tomu, že číst zjevně neumíte, tak upřesním. Okomentoval jsem vaše slova na to, že bude i přes den dost chladné proudění... A to se prostě stává i v červenci, že někdy se za frontou ochladí i přes den na teploty okolo 12... To, že jsem neokomentoval noční teploty - k tomu nebyl důvod a nic vám tedy ukazovat nebudu, a ano, plašíte, plašíte tu s teplotami, které se mohou a nemusí za týden vyskytnout, protože se s tím jaksi modely neshodují, a ukazují to rozdílně např i ve včerejším výstupu. A v do tohoto vlákna rozhodně tahle diskuze, jak se ochladí za týden, nepatří. Založte nové diskuzní vlákno s tím, jak bude za týden. A taky se na odkazu, který uvádíte výše mrkněte na oba modely - liší se výstupy, hmm...
igor127
Máte pravdu. Nemá smysl diskutovat vůbec, co bude, protože to je jen s určitou pravděpodobností, ať už 1% či 99%, ale rozhodně ne 100%. Nemá tedy smysl probírat, co může a nemusí být. Budeme se bavit jen o tom, co bylo, protože to je jistota. To dává smysl
Jinak nevím, proč reagujete na poznámku v závorce, která se zbytku příliš ani moc netýkala; šlo mi o chladné noci na hraně mrazu. Že může být jakýkoliv den v roce 12 stupňů asi nikoho nešokuje, že.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.