Praha Zličín aktuálně poprchává, teplota 2,3°C. Vývoj prozatím dobrý na to, že touhle dobou zde mělo být téměř 5°C. Na mapě je vidět, že to ochlazení pomalu "olizuje" ten okraj Z/SZ části Prahy.
aura333 Nakonec to dopadne jak jsem si myslel...centrum Prahy bude mít do středy 5-10cm, okraje můžou mít 10-20cm. Těšim se na vrchol zimy. Po tomhle už klidně může přijít od soboty jaro
tak to Vám pánové závidím. Pro mě sníh představuje stávání skoro o 2 hodiny dřív, protože než to tady odhážu tak to trvá skoro 1 a 1/2. Následuje koupel, abych jim v práci moc "nevoněl". Když neodhážu, tak nevyjedeme
Jih Vysočiny už hlásí přes 10mm srážek v kombinaci se silným SV větrem a +3st. velice nepříjemná záležitost, prší nejvíc na severu JM kraje a teď v Brdech (návětří od JV). Tohle být v parném létě, to by byla panečku jízda.
U nás je teplota 0.5 °C. A asi od 13:30 hustě sněží sníh se už i drží pokud to takhle bude padat dál tak to bude super . I když u nás mělo hlavně pršet.
Rychlý pokles teploty, Praha Zličín aktuálně 0,5°C, husté mokré sněžení, které prozatím tvoří pouze mokrou kaši, místy poprašek. Sněžení přišlo přesně jak jsem očekával...mezi 15-16h.