Čím bližšie, tým presnejšie...
Diskuse o počasí Do Česka vtrhne zima, sněžit bude i v nížinách
U nás budou na Velikonoční pondělí přeháňky deště se sněhem nebo dešťové a teplota bude ráno kolem 0°C Přes den +5°C a může být i dost větrno.Uvidíme až se ten den přiblíží to budu vědět přesněji.
Nemyslíš Boskovice,protože jsem se díval do atlasu České republiky a Bosovice jsem tam nenašel jen Boskovice.
Teď jsem se podíval lepší a jsou to Bošovice ve Ždánickém lese asi 21km od Dubňan.Jdu spát zítra zas něco napíšu.
Ahoj Dubnančan z jakího regionu čech jsi z Moravy, Slezka alebo ze západních nebo jižních čech jsi. Já jsem z Oravy ne z Moravy ale z Oravy na Slovensku tak, je my cti že tady máme opiet i českou klientelu a kolik ti je mne je 16 let a jsem Jirka alebo Juraj tak navidenou i já se tady zítra stavim na pár hodin jo tak zdar . ..!
v žiline sa zamracuje a začina dos silno snzit
v žiline 3 silne prehnky a uz je tu bielo
od 13h do 14h se západem čech přehnala silná a celkem i trvalá sněhová přehánka, napadlo cca za 1h 2cm sněhu . za sněžením se oblačnost částečně protrhává a přichází sněhové přehánky slabšího charakteru, německý radar ale ukazuje formování daleko četnějších přeháněk které jsou zatim západně od hranic takže počítám se sněžením i nadále a i v noci.do rána tak může napadnout i 5cm na horách kolem 10cm .ZIMA SE VRÁTILA........jinak zdravim na Slovensko Jelo 15 , HuJinTao a samozřejmě PUMA 979 A dALŠÍ ANONOMNÍ ČLENY DÁL ZDRAVIM Počasí v dubnanech..
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.