Diskuse o počasí Arktický vzduch v Česku
U nás je v horských oblastiach takisto veľmi chladno. Na Chopku -22°C a na Lomnickom štíte naozaj arktických -26°C. Naposledy bolo podobne chladno v roku 2006, keď 23.januára bolo na Lomnickom štíte -29°C.
V najbližších hodinách bude nezvykle vysoký tlak, prepočítaný na hladinu mora dosiahne asi až 1048 hPa. Momentálne je v Bratislave 1041 hPa.
Dnes na sněžce ráno - 20.5
Na LOmnickom stite na Slovensku az -26C
In-pocasi
Na uzemi SR bude tiez zajtrajsie rano najchladnejsie v tohtorocnej zime!
MOmentalne podle GFS prijede kolem 2. marca ochlazeni..na prazdniny moje
U nás je polojasno alebo malá oblačnosť a bolo zamračené v Liesku snežilo 40km od nás teraz sa už oblačnosť pretrhala a podľa mojich odhadov bude -15st ak aj -16st ale viac nie a talk je 1032hPa čo je najväčší za posledný rok a pol! A ahoj Kysučan dám ti ICQ 477-071-790 tak my napíš a daj my aj ty číslo rád by som ťa naštívil dobre tak čauko a dobrú nocku slovo dávam Novej Bystrici a Kysuciam ! A povedz my ako sa voláš lebo Kysučan je dosť suché a všeobecné slovo a názov. ...!
My sme mali najvyšší tlak od roku 1996, možno aj vyšší, pretože bolo až 1046 hPa (prepočítaný na hladinu mora).
matejmilko
Aspoň nejaký rekord. Ráno tu bolo minimum -10,2, hoci z letiska dávali -8°C. Tam je vždy teplejšie.
matejmilko
AKO bude zajtra v KE?
Veľká oblačnosť až zamračené, možnosť slabého občasného sneženia. Teplota slabo nad nulou.
matejmilko
KOlko pripadne???Asi zhruba??
jelo15
fasa...tu v KE u mna na sidlisko bolo len -12C rano..A zistil osm dnes podla troch máp, ze moja nadmorska vyska nie len 350 m.n.m. ale okolo 450 m.n.m. a v centrum mesta Kosice ma okolo 200 m.n.m.
Pripadne veľmi málo, bude to do 3 mm zrážok.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.