Přes naše území zítra přejde od severozápadu výrazná studená fronta. Zítra dopoledne se tak začne rychle zatahovat, zesilovat vítr a postupně se přidá i déšť nebo přeháňky. Ojediněle se dokonce objeví bouřky. Nárazy větru dosáhnou rychlosti kolem 70 km/h.... Více >>
Zítra by se mohly vyskytnout i bouřky. Instabilita atmosféry bude v Čechách lepší než na ostatním území. Tam čekám bouřky častější. Jinak k tomu ochlazení je to asi už po třetí za posleních pět let co o Velikonocích nastal podobný ráz počasí.
tom.f A nejste ani zdaleka sám. Jediné co to udělá je škoda na mojich stromcích. Hlavně, ať je to rychle pryč. Naštěstí to bude jen krátký záchvěv a doufejme, že poslední
Flanker Také připojuji svou nespokojenost a obavu z toho hnusu co ma přijít ve čtvrtek ráno.Pokud by bylo do -2 °C tak to ještě nebezpečí nehrozí,ale větší mráz by znamenal velkou hrozbu. Opravdu jsem nečekal ze letos k nám pronikne arktický vzduch a zase přinese jenom škodu. Předpověďi jsou teď hodně nejisté,tak snad se to ještě zmení.
Jarda. Hlavně aby jsi je nespálil ale souhlasím s tebou, že nápad je to vskutku zajímavý Jinak taky už bych bral teplejší počasí. Zima měla být v zimě a né na jaře
No já nevím, ale já bych tohle počasí zrovna zimou nenazval, každý rok se na jaře vyskytnou ranní mrazy, tak nevím proč bych tomu mělo byt letos jinak. Navíc ani trochu deště nám též neuškodí.